Teknoloji

Yeni LG Tone+ Free kablosuz kulaklık ile ilgili ilginç temizlik detayı

lg tone+ free kablosuz kulaklık

LG’nin Tone+ Free kablosuz kulaklığında eşsiz olarak nitelendirebileceğimiz bir özellik var. Kulaklığın şarj kutusuna ultraviyole (UV) ışık yerleştirilmiş. Bu sayede kulaklığın üzerinde var olabilecek herhangi bir bakteri de, kulaklığın şarj edilmesi esnasında yok ediliyor.

Son bir ay içinde Microsoft ve Amazon gibi şirketlerin de kablosuz kulaklıklar tanıttığını gördük. Bunların içinde sadece LG’ninki kulak temizliğini göz önünde bulundurarak tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.

Bakterileri öldüren kutusunun dışında, LG’nin gerçek kablosuz kulaklıkları tipik özellikleri bünyesinde barındırıyor. Her bir kulak topuzunun üstündeki dokunmaya hassas alanlar telefon çağrılarını yönetmeye, çalan parçaları kontrol etmeye, Google Asistan’ı çağırmaya yarıyor.

LG Tone+ Free spor için de uygun

Öte yandan kulaklık topuzlarının her biri IPX4 suya dayanıklılık ile geliyor. Bu da onların egzersiz sırasında rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. LG, her bir kulaklığın tek bir şarjla altı saate kadar çalışabileceğini belirtiyor. Ancak şarj kutusunda şarj ile ek olarak ne kadar daha müzik dinleme imkanının elde edildiğini belirtmiyor. Altı saatin, LG’nin daha önceki gerçek kablosuz kulaklık ürününe göre önemli bir ilerleme olduğu söylenebilir. Önceki ürün tek bir şarjla üç saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyordu.

Tone+ Free kulaklıkların bu ayın sonunda Güney Kore’de satışa sunulması bekleniyor. İlk etapta sadece siyah renkli ürün çıkacak, kasım ayında beyaz renk seçeneği de gelecek. Kulaklıkların fiyatı bu ülkede 259 bin 999 won (1238 TL) olarak belirlendi. Dünya çapında satışının olup olmayacağıyla ilgili olarak şu an için bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER