Teknoloji

LG’den tere dayanıklı yeni kablosuz Bluetooth kulaklık: Tone Active

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-tone-active-240715-1

LG, kablosuz Tone serisi kulaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin Tone Active adını taşıyan yeni kulaklığı, özellikle uzun süreli egzersizler için uygun yapısıyla dikkat çekiyor. Suya ve tere karşı dayanıklı olan LG Tone Active, kablosuz olması sayesinde egzersiz sırasında kullanıcıları rahatsız etmiyor.

LG Tone Active’de Bluetooth desteği de bulunuyor. Böylelikle kulaklığın neredeyse tüm akıllı cihazlarla birlikte çalışabilmesi mümkün hâle geliyor. “Quad-Layer” hoparlör teknolojisi ve dijital MEMS mikrofon ise LG Tone Active’e sağlam basları, canlı tizleri, sıradışı ses berraklığını getirirken, yüksek frekanslarda daha az tahribat oluşmasını sağlıyor.

Kullanılmadığı zamanlarda boyuna takılabilen LG Tone Active, 9,5 saate kadar dinleme ve 13,5 saate kadar konuşma süresi sağlıyor.

lg-tone-active-240715-2

Dört farklı renkteki LG Tone Active’in yurt dışı satışı bugün itibarıyla başlayacak. ABD’de 129 dolardan satılacak LG Tone Active’e ilk etapta sadece AT&T aracılığıyla erişilebilecek. LG, son beş yılda sattığı Bluetooth kulaklık sayısının da 10 milyonu aştığını duyurdu.

İLGİLİ HABERLER