Teknoloji

LG Styler ile çamaşır yıkama ve ütü derdinden kurtulun

lg-styler-050115

LG giysileri deterjan olmadan yıkalamak için tasarlanmış giysi yönetim sistemi LG Styler’ı güncellediğini açıkladı. Yeni ve daha gelişmiş sistem NFC, Akıllı Sistem Kontrolü ve herhangi bir çamaşır makinesinde bulunmayan özellikleri bünyesinde barındırıyor.

LG Styler orijinal modelden yüzde 30 daha küçük ve yuvarlatılmış kenarlarıyla dikkat çekiyor. Cam kapısının üstünde ise kontrol işlevine imkan sağlayan dokunmatik panel bulunuyor. Sistemde dört parça kıyafet için yer bulunuyor, bu da gardrobunuzun yerini hiçbir zaman almayacağı anlamına geliyor. Koku giderme, hızlı yıkama, hareketli askı ve kolay pantolon kırışıklık giderme gibi işlevlerle kendisine düşen görevleri başarıyla yerine getiriyor.

Koku giderme işlevi sayesinde yemek, duman, ter gibi kötü kokuları buhar yoluyla gideriyor. Kullanıcılar iki farklı aroma plakalarından birini seçebiliyor. Hızlı yıkama işlevi giysilerin temiz görünmesini, hissedilmesini ve kokmasını sağlıyor. Ütü yapmaktan nefret edenler için hareketli askı işlevi giysileri buhardan geçirdikten sonra sallıyor, böylelikle bütün kırışıklıklardan kurtarıyor. Kolay pantolon kırışıklık bakımı da pantolonları yeniliyor, onları 30 dakikada kırışıksız hâle getiriyor.

LG Styler’ın dahili ısı pompası düşük sıcaklıkta ılık hava üretip muhafaza ediyor, böylelikle giysilerin küçülmesi gibi bir tehlike de oluşmuyor. Ayrıca LG’nin çamaşır makinelerinde kulanılan TrueSteam teknolojisi sayesinde bakteri ve mikroplar giysilerden temizleniyor.

Akıllı Sistem Kontrolü akıllı telefon ile uyarı gönderiyor ve bir şeyler yanlış gittiğinde bunu haber veriyor. NFC etiketleri sayesinde de LG Styler için belirlenen özel döngüleri indirip tek bir dokunuşla akıllı telefondan yüklemek mümkün oluyor.

LG Styler’ın fiyatı ve ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Ancak ütü derdinden kurtulmak isteyenler için bu ürün epey cazip görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER