Manşetler

Video: LG Q7+ Kutusundan Çıkıyor

lg q7 plus kutu açılımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG geçtiğimiz mayıs ayının hemen başında amiral gemisi Android telefonu LG G7 ThinQ’yu tanıtmıştı. Güney Koreli şirketin G serisini telefonu, orta segment Q serisi telefonlarla desteklemesine geçen yıllardan alışığız. Bu yıl da durum farklı olmamış ve aynı ayın ortalarında LG Q7, Q7+ ve Q7 alfa modellerini görmüştük.

Geçen ayın ortalarında LG G7 ThinQ ülkemizde satışa sunuldu. Yanında orta segment telefon LG Q7+ ile birlikte geldi. Evet, LG Türkiye’de LG Q7 serisinin en üst seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz modelini getirdi. Böylelikle 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera gibi avantajlardan ülkemizdeki tüketiciler de yararlanma imkanı elde ettiler.

LG Q7+’ın henüz naylonu üstünde kapalı bir test örneği elimize ulaştı. Biz de kutu açılımını birlikte yapıyor, kutudan çıkanlara birlikte bakıyor, aynı zamanda kurulumdan sonra ilk turu da sizin önünüzde atıyoruz.

LG Q7+’da geçen yıl Q6’da olduğu gibi 5.5 inç, 18:9, 1080 x 2160 piksel ekran bulunuyor. IPS LCD ekran gayet parlak görünüyor. Sekiz çekirdekli MediaTek işlemci, ilk etapta arayüz geçişlerinde hafif hafif takılmalar hissettirse de, esas hükmü detaylı incelemeye saklamak en iyisi olacaktır. Şimdi sizi kutu açılımı videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER