Manşetler

LG Optimus L Series II akıllı telefon serisinin yeni üyeleri L3 II, L5 II ve L7 II’yi tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasına çok az bir zaman kala yeni nesil Optimus L Serisi akıllı telefonlarını, L Series II’yi çıkardı. Bu seri altında geçen yıl olduğu gibi Optimus L3 II, Optimus L5 II ve Optimus L7 II olmak üzere üç farklı model bulunuyor. Çift SIM kart yuvalı L7 II modelinin bu hafta içinde Rusya’da çıkması beklenirken diğer iki modelin piyasaya ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

lg-optimus-l-serisi-120213

Çift SIM kart yuvalı LG Optimus L7 II ile ilgili ilk bilgiler geçen ayın sonlarında ortaya çıkmıştı. Söz konusu cihazın resmiyet kazanmasıyla, birlikte teknik özellikleri de netleşti. 4.3 inç WVGA çözünürlüklü IPS ekrana sahip olan cihazın arkasında LED flaşlı 8 megapiksel kamera, önündeyse VGA çözünürlüklü ikinci kamera bulunuyor. 1 GHz çift çekirdekli Qualcomm MSM8225 işlemci, 768 MB RAM, 4 GB dahili bellek de bu cihazın başlıca donanım bileşenleri arasında bulunuyor. 2460 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pile sahip olan telefonda depolama alanı microSD kart yuvası sayesinde daha da artırılabiliyor. Telefon Android 4.1 Jelly Bean ile yüklü olarak gelecek. Ayrıca QuickTranslator ve QSlide yazılımları da cihazda yer alacak.

Optimus L5 II ve L3 II modelleriyse nispeten daha düşük teknik özelliklere sahip olacak. L5 II’de 4 inç WVGA ekran ve 1700 mAh kapasiteli batarya yer alırken L3 II’de 3.2 inç QVGA IPS ekran ve 1540 mAh kapasiteli batarya bulunuyor.

İlgili >> Seoul Newswire

İLGİLİ HABERLER