Manşetler

LG Optimus F3Q QWERTY klavye ve Jelly Bean ile yolda

LG dokunmatik ekran klavyeli telefonların giderek yaygınlaştığı bir ortamda hâlâ fiziksel QWERTY klavyeli telefonları tercih edenler için LG Optimus F3Q adlı bir telefon çıkarmayı planlıyor olabilir.

lg-optimus-f3q-170114Son zamanlarda genellikle doğru çıkan sızıntılarıyla dikkat çeken @evleaks, Twitter hesabı üzerinden Optimus F3Q’nun son hâline ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı ve bazı teknik özellikleri paylaştı.

Paylaşılan bilgilere göre Optimus F3Q’da 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 4 inç WVGA dokunmatik ekran, 5 megapiksel arka kamera, 2460 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özelikler yer alacak.

Optimus F3Q’nun Android 4.1.2 Jelly Bean ile yüklü gelecek gibi görünüyor. Çıkışının üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın Android 4.4.2 KitKat güncellemesini birçok telefonun almadığı bir ortamda F3Q’nun işletim sistemi seçimi çok da şaşırtmıyor.

Ne var ki, LG Optimus F3Q’nun ABD’de T-Mobile tarafından satışa çıkarılacağı ve LTE desteğine sahip olacağı söyleniyor. Bu durum akıllara LG Optimus F3Q’nun ABD’ye özel bir cihaz olabileceği ve Türkiye’ye hiç gelmeyebileceği ihtimalini getiriyor.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER