Teknoloji

LG’nin yeni amiral gemisi beklenenden daha erken gelebilir

lg g7
LG G6

LG, üst segment akıllı telefonlarını pazarın zirvesine taşımak için son yıllarda adeta bir sefere çıkmış gibi hareket ediyor. Şirket bu amaç doğrultusunda farklı yaklaşımları denemekten de geri kalmıyor. 2016 model amiral gemisi G5’te modüler bir tasarımı tercih eden şirket, bu yıl da G7’yi Galaxy S8 ve diğer Android telefonlarına karşı avantaj kazanması için mart ayında piyasaya sürmüştü. 2018’de satışa sunulması beklenen LG G7, bu erken çıkış trendini biraz daha öne taşıyacak gibi görünüyor.

Güney Koreli kaynaklara göre, LG 2018 model amiral gemisini, beklenenden iki ay daha erken piyasaya sürecek. Bu da telefonun duyurusunun ocak ayının ilk günlerinde yapılabileceği anlamına geliyor.

Şirketin aynı taktiği, sonbaharda tanıtılması öngörülen LG V30 için de uygulayabileceği belirtiliyor. LG, geçtiğimiz yıl V20’yi eylül ayında duyurmuştu. V30’un ise ağustos ayında piyasaya çıkabileceği ifade ediliyor. İddiaların doğruluğu konusunda bilgi vermeyen şirket, sadece yeni ürünlerin çıkış takviminin henüz şekillendirilmediğini söylemekle yetindi.

LG G7 Qualcomm Snapdragon 845 işlemci taşıyabilir

LG’nin yeni amiral gemisinin Qualcomm Snapdragon 845 işlemci taşıyabileceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Önümüzdeki dönemde G7 ile ilgili haberlerin sayısı gitgide artacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER