Teknoloji

LG G5 Bang & Olufsen işbirliğiyle üst sınıf ses kalitesi sunacak

lg akıllı telefon

lg-logo-mwc-2015

LG, yeni amiral gemisi telefonu G5’i Barselona’da düzenlenecek 2016 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağını daha önce duyurmuştu. Güney Koreli şirketin MWC 2016 öncesinde yaptığı duyurular bununla sınırlı kalmadı. Üst sınıf ses ürünleriyle tanınan Bang & Olufsen’in B&O Play adını taşıyan birimiyle işbirliğine giden LG, yeni ürünlerinde üst sınıf ses deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şirket, üst sınıf ses deneyimi sunacağı ürünler arasında LG G5 ismini özellikle geçiriyor.

Güney Koreli şirket, kaliteye ve tasarıma önem veren kullanıcılar için G5’te B&O Play ile birlikte en iyi ses deneyimini sunmak için çalıştıklarını ifade etti. Şirket, G5’in B&O Play tarafından geliştirilen Hi-Fi ses özelliklerini barındıran ilk cihaz olacağını vurgulamayı da unutmadı.

B&O Play Başkanı Henrik Taudrof, gerçekleştirdikleri işbirliğiyle B&O Play’in akustik mükemmeliyetini daha geniş bir kullanıcı tabanına sunma imkanı elde ettiklerini dile getirdi. Taudrof, LG’nin üst sınıf akıllı telefonlarına olan bağlılığını takdir ettiğini de sözlerine ekledi.

LG’nin rakipleriyle girdiği rekabette cihazlarına avantaj sağlamak adına yüksek ses kalitesi ve gelişmiş ses özelliklerinden faydalanmayı planladığı anlaşılıyor. Şirketin geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardığı LG V10 da yüksek kaliteli ses özellikleriyle rekabette kendisine avantaj sağlamayı başarmıştı. B&O Play ile gerçekleştirilen işbirliği ise Bang & Olufsen markasının hayranları da LG’nin kullanıcı tabanı içine girebilir. LG G5, önümüzdeki pazar günü Barselona’da gerçekleştirilecek bir etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER