Teknoloji

LG G Pad 8.3’e ait tanıtım filmi yayınlandı, tablet LG G2’ye benzeyecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

IFA 2013’ün başlamasına az bir zaman kala LG, burada tanıtmayı planladığı 8.3 inç ekranlı G Pad tablete ait bir tanıtım filmi yayınladı.

lg-g-pad-8-3-render-260813

İngilizce olarak hazırlanan videoda sokaktaki insanlara bir tableti kendileri için uygun yapan şeylerin neler olduğu soruluyor. Tüketicilerin verdiği cevaplar genellikle ortak sayılır. Çoğunlukla yanlarında rahatlıkla taşıyabilecekleri kompakt bir cihaz istiyorlar, ayrıca bu cihaz HD filmleri izlemek için yeterli büyüklükte bir ekrana sahip olmalı, ayrıca hızlı şekilde çalışmalı.

Videonun sonunda yer alan LG G Pad 8.3 yazısı hangi ürünle karşılaşacağımızı gösteriyor. Ancak cihazın neye benzediğine dair herhangi bir ipucunu bu videodan elde etmemiz mümkün olmuyor. Ne var ki, Güney Kore’de yayınlanan bir haber bu yeni Android cihazının LG G2’ye benzediğini öne sürüyor.

Buna göre LG G Pad 8.3 de G2 gibi ince ekran çerçevesine sahip olacak ve üstte bir hoparlör ızgarası bulunacak. Bu arada söz konusu haber de 8.3 inç ekranın 1920 x 1200 piksel çözünürlük sunacağını doğruluyor.

LG G Pad 8.3 ile birlikte LG yeniden Android tablet arenasına dönüş yapmış olacak. Güney Koreli şirket son olarak iki yıl önce Honeycomb ile çalışan LG Optimus Pad’i çıkarmış, ondan sonra da tablet planlarını rafa kaldırmıştı.

İlgili >> Techkiddy, MoviePlayer

İLGİLİ HABERLER