Manşetler

LG G Flex’in kendi kendini onarması yeni bir videoda gösteriliyor

LG G Flex Güney Kore dışında ABD’de de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu nedenle son zamanlarda ABD merkezli teknoloji sitelerinde daha fazla G Flex videosu görmeye başladık. Onlardan bir tanesi de Marques Brownlee tarafından hazırlanmış. Brownlee LG G Flex’in kendi kendini onarma özelliğini test etmek için bıçak kullanmaktan bile çekinmiyor.

lg-g-flex-self-healing-191113

LG’nin G Flex’i tanıtmak için hazırladığı filmde kendi kendini onarma teknolojisinden bahsediliyor. Ancak gerçek dünya şartlarında durumun daha farklı olabileceğini düşünen Brownlee buradan yola çıkarak bazı denemelerde bulunuyor. Birkaç anahtarla telefonun arkasını çizen editör bir süre sonra bunun yol açtığı çiziklerin kendiliğinden kapandığını farkediyor, ancak bu süre soğuk hava nedeniyle biraz uzuyor. Neyse ki, Brownlee telefonun arkasını sürtünmeyle ısıtarak süreci biraz olsun hızlandırıyor.

İşi daha da ileri götüren Brownlee daha sonra telefonun arkasına bıçakla bir çizik atıyor. Birkaç saat sonra baktığında gördüğü sonuç etkileyici oluyor. Her ne kadar çizik tamamen ortadan kalkmasa da, şimdiye kadar test ettiği diğer telefonlardan daha iyi bir sonuç elde ettiği görülüyor.

Bu arada videoda LG G Flex’in esnekliği de, tıpkı LG’nin kendi hazırladığı tanıtım filminde gösterdiği gibi, test ediliyor,

İlgili >> YouTube

İLGİLİ HABERLER