LG’nin geçen hafta duyurduğu ve ilk olarak Güney Kore’de piyasaya çıkacak kavisli ekrana sahip akıllı telefonu G Flex’in gerçekten bükülebilir olduğunu göstermek isteyen LG, bunun için bir video hazırladı. Videoda düz bir yüzey üstünde duran G Flex’e baskı uygulanıyor ve sonuç olarak telefonun şekli az da olsa değişiyor.
G Flex’in ekranı cam yerine plastik alt maddeler içeriyor, bu da ekranın esnek bir nitelik kazanmasını ve kırılmadan şekil değiştirmesine izin veriyor. Bu durum ekranlarının korunması için kılıfa ihtiyaç duymayan sağlam telefonlara kapı açabilir. Bildiğiniz gibi ekranın çatlaması veya kırılması akıllı telefonlarda en fazla meydana gelen hasarlar arasında yer alıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor 600 Smart 7.700 mAh piliyle ortaya çıktı

Samsung’un Spider-Man paylaşımı Galaxy Z Fold 8 Ultra’yı ortaya çıkarmış olabilir

7000 mAh pilli Oppo Reno 15A resmiyet kazandı

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu alışılmışın dışında özellikler sunacak

RAM fiyatları yükselirken OnePlus 15R için sürpriz bir seçenek sundu
Plastik elektroniklerin bu şekilde kullanımı daha başlangıç olarak nitelendiriliyor, çünkü bu materyallerin elektronik işlevleri bulunuyor; yani bunları yalıtka, iletken, ışık kaynağı veya sensör olarak kullanmak bile mümkün. Tamamen bu tarz materyallerden üretilen bir telefonun çatlaması, kırılması gibi bir problem de söz konusu olmazdı.
Bu arada G Flex’in yüzeyinin çizikleri otomatik olarak onaran bir malzemeyle kaplı olduğunu belirtmek gerekiyor. LG G Flex uluslararası pazara çıktığında fazlasıyla ilgi görebilir gibi görünüyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



