LG G Flex 3 ile ilgili detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Kavisli bir yapıda olması beklenen G Flex 3’ün önümüzdeki eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2016’da tanıtılması öngörülüyor.
2015’in ocak ayında tanıtılan G Flex 2’nin devamı niteliğindeki G Flex 3’ün selefi gibi kendi kendini tamir edebileceği, aynı zamanda şirketin son amiral gemisi telefonu LG G5 gibi modüler bir tasarıma sahip olabileceği konuşuluyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu HyperOS 4 sürpriziyle gelebilir

Honor’dan 10.000 nit ekranlı ilk akıllı telefon geliyor

Redmi K90 Ultra için geri sayım başladı, ilk detaylar ortaya çıktı

Galaxy A16 5G Android 17 tabanlı One UI 9’a hazırlanıyor

Galaxy Z Fold 8 Wide ve Ultra arasında dikkat çeken ekran farkı
Phonespot sitesinde yer alan habere göre, G Flex 3 5.5 QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB RAM ile birlikte gelecek. Dahili depolama alanı için kullanıcılara 32 ve 64 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak ve akıllı telefonun depolama alanı microSD kart ile genişletilebilecek.
Akıllı telefonun arkasında 16 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın bulunacağı söyleniyor. Ön kameranın da 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.
LG G Flex 3’ün geliştirme süreci halen devam ettiği için ortaya atılan özelliklerde değişiklik yapılabileceği belirtiliyor. Şirketin modüler eklentileri anlamlı kılabilmek adına yeni donanım platformları üzerinde çalıştığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. IFA 2016 yaklaştıkça akıllı telefona dair daha çok detayın gün yüzüne çıkması öngörülüyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


