Manşetler

LG CES 2016’da tanıtacağı ürünleri duyurmaya başladı

image

CES’e sayılı günler kala şirketlerden de ön gösterim niteliğinde duyurular gelmeye başladı. LG, ocak ayının hemen başında düzenlenecek yılın en büyük teknoloji etkinliğinde tanıtımını gerçekleştireceği yeni ses ekipmanlarını, monitörleri ve PC’lerin ön duyurusunu gerçekleştirdi.

Yeni ürünler arasında bir çift, USB Type-C portlu 27 inç ve 32 inç boyutlu 4K monitör ve 21:9 geniş ekranlı üç adet yeni ultra geniş monitör bulunuyor. Bu üç monitör 3440 x 1440 QHD çözünürlüğe ve Thunderbolt 2 bağlantılarına sahip. Bunlardan ikisi düz ekranlara, UC98 adlı üçüncü model de kavisli ekrana sahip.

Ses ekipmanlarına baktığımızda şirketin üç adet yeni bar tipli hıoparlörü tanıtmasını bekliyoruz. Bunlardan ikisi kablosuz subwoofer’lar ile en pahalı ürünler olurken, üçü de Bluetooth ve Google Cast uyumluluklarıyla sunulacak. Ayrıca LG, canavar görünümlü, kırmızı ve siyah renkli üç yeni X-Boom ses sisteminin de tanıtımını gerçekleştirecek.

Söylediğimiz gibi, bunlar sadece ön duyurular, yani bu ürünlerin teknik özelliklerinin tamamını bilmiyoruz. CES 2016’da bu yeni LG ürünleriyle ilgili daha fazla detayı öğrenmiş olacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER