Teknoloji

Lenovo’dan çıkarılabilir klavyeli Yoga Duet 7i ve IdeaPad Duet 3i

Lenovo'dan çıkarılabilir klavyeli Yoga Duet 7i ve IdeaPad Duet 3i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo Windows 10 ürün serisine iki yeni cihaz ekliyor. Lenovo Yoga Duet 7i ve Lenovo IdeaPad Duet 3i modellerinin her ikisi de çıkarılabilir klavyeleri ile 2’si-1-arada cihaz niteliğini taşıyor ve LTE desteği sunuyor.

Her iki cihaz da Microsoft’un Surface tabletlerine benzer tasarıma sahip, ancak klavyeleri de kutudan çıkıyor. Bu sefer klavyeler, bağlı durumda kullanım amacıyla Bluetooth desteği de sunuyor.

Lenovo Yoga Duet 7i modeli ikilinin en üst modeli niteliğini taşıyor. 2’si 1 arada bilgisayarda 10. Nesil Intel Core 7’ye kadar farklı işlemci seçenekleri, Intel Iris Plus GPU, yüz tanıma ile kullanıcı girişi sağlayan kızılötesi kamera, 13 inç 2K IPS dokunmatik ekran, 10.8 saate kadar çalışma ömrü sağlayan pil bulunuyor. Ürünün gövdesi ise yaklaşık 1.1 kilogram ağırlığa sahip. Satın alırken sunulan aktif ekran kalemi sayesinde Adobe Illustrator gibi popüler tasarım uygulamalarıyla çalışanlar da ekranda çizim gibi işleri yapabilecekler.

Lenovo'dan çıkarılabilir klavyeli Yoga Duet 7i ve IdeaPad Duet 3i
Lenovo IdeaPad Duet 3i

Lenovo IdeaPad Duet 3i modeli ise ikili içinde giriş seviyesi model niteliğini taşıyor. Intel Pentium CPU, entegre grafik işlemci birimi, 10.3 inç Full HD IPS panel ekran, iki adet USB-C portu gibi özellikler de mevcut. 860 gram ile oldukça hafif olmasıyla da dikkat çekiyor. Lenovo, IdeaPad Duet 3i’nin pilinin tek bir şarjla yedi saate kadar çalışma ömrü sunduğunu da iddia ediyor.

Lenovo Yoga Duet 7i ve Lenovo IdeaPad Duet 3i fiyat ve çıkış tarihi bilgileri

Hem Yoga Duet 7i hem de IdeaPad Duet 3i çıkarılabilir klavyelerle kullanılıyor. Lenovo bu klavyelerde ilk kez Bluetooth bağlantı desteğine yer veriyor. Böylelikle klavyeleri çıkarsanız bile yazı yazmaya devam edebilirsiniz. Her iki cihazın arkasında destek ayağı mevcut. Bu da ürünlerin dış tasarımlarının Microsoft’un Surface Pro ve Surface Go serisine benzemesini sağlıyor.

Her iki ürün de yaz aylarında, kılıfı da dahil olmak üzere satışa sunulacak. Yoga Duet 7i’nin gelecek ay içinde kayrak grisi ve orkide gibi renklerle, 1199 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak. IdeaPad Duet 3i ise temmuz ayında grafit grisi renkle, 429 avrodan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak.

İLGİLİ HABERLER