Teknoloji

Qualcomm Snapdragon 810 işlemcili Lenovo Vibe Z3 Pro’ya ait fotoğraflar internete sızdı

lenovo-vibe-z3-pro-0301215

Lenovo’nun yeni akıllı telefonu Vibe Z3 Pro’nun 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor. Etkinliğe doğru geri sayım devam ederken, Lenovo Vibe Z3 Pro’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da internete sızdı.

GizmodoChina tarafından yayınlanan fotoğraflarda Lenovo Vibe Z3 Pro’nun tamamlanmış hâli görülebiliyor. Akıllı telefonda dikkat çeken ilk noktalarsa metalik kenar ve köşeler oluyor. Telefon bu yönüyle akıllara Apple iPhone 5 ve 5s’i getiriyor. Alt kenara yerleştirilen ızgara hoparlörler de bu izlenimi kuvvetlendiriyor. Güç butonu ise cihazın kenarında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Lenovo Vibe Z2 Pro, 64-bit, sekiz çekirdekli MediaTek işlemciyle gelmişti. Lenovo Vibe Z3 Pro’nun ise 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızayla birlikte gelmesi bekleniyor. Bu donanıma 5.5 inç QHD ekran, 16 megapiksel arka kamera ve 3400 mAh kapasiteli pilin eşlik edeceği belirtilirken, cihazın kutusundan Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER