Lenovo IFA 2013’te yeni bir tableti, S5000’i tanıttı. 7.9 mm.’lik kalınlığa sahip olan bu Android tableti ceket ceplerine veya pantolonların arka ceplerine rahatlıkla sığabilir gibi görünüyor.
7 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ve 350 nit parlaklık değerine sahip bir ekran içeren Lenovo S5000’de öndeki 1.6 megapiksel, arkadakiyse 5 megapiksel olmak üzere iki kamera yer alıyor. Tablet dört çekirdekli 1.2 GHz MediaTek işlemciyle çalışırken gerekli olan güç de 3450 mAh kapasiteli batarya tarafından sağlanıyor.
S5000’i farklı kılan noktalardan bir tanesi de ağırlığı. 246 gr. ile bu tablet kendi sınıfındaki Nexus 7 (290 gr.) ve iPad mini’den (380 gr.) daha hafif geliyor. Tabii bu hafiflik malzeme kalitesi ve batarya kapasitesinden ödün verilerek sağlanıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lenovo Tab Plus Gen 2 dokuz hoparlörle sahneye çıktı

Büyük ekran, uzun ömürlü pil, makul fiyat! Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 İncelemesi

Google Android’de uygulama yüklemeyi değiştirecek yeni takvimi duyurdu

Huawei MatePad Pro Max ince gövdesiyle çok yakında Türkiye’de satışa çıkıyor

Google Android 17 ile yapay zekâ özelliklerini bir adım ileri taşıyor
Android 4.2 Jelly Bean yüklü olarak gelecek tablette USB port üzerinden depolama kapasitesini artırmak mümkün olacak. Ayrıca 3G de opsiyonlar arasında bulunacak.
Lenovo S5000 kasım ayından itibaren piyasaya çıkacak, Avrupa’da 200 avroluk fiyat etiketiyle satılacak.
İlgili >> Lenovo
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


