EğlenceTeknoloji

Lenovo İstanbul’daki Game On deneyimini farklı şehirlere taşıyor

powerapp lenovo gaming tour

Lenovo’nun Türkiye’nin dört bir yanındaki oyun severlerle buluşmak için bir yolculuğa çıkacağına dair haberleri geçtiğimiz yaz şirket yöneticileriyle bir araya geldiğimizde almıştık. Şirket, bu planını hayata geçiriyor ve PowerApp iş birliğiyle Anadolu yollarına düşüyor.

Power Group iş birliği ile gerçekleşecek olan “PowerApp ile Lenovo Gaming Tour” için Lenovo, Power Kenworth tırını üstün donanımlı bilgisayarlarla gezici bir oyun üssüne dönüştürüyor. Bu tır 12 farklı şehirde, 26 farklı noktaya uğrayacak.

Lenovo, tırın park ettiği noktalarda oyun oynamayı sevenlere üstün donanımlı ürünlerle ve Legion marka oyun bilgisayarları ile unutamayacakları bir oyun deneyimi sunacak. Yolculuk önümüzdeki mayıs ayının ortasına kadar devam edecek.

Lenovo, geçtiğimiz yılın nisan ayında Beşiktaş Jimnastik Kulubü ile iş birliğine giderek İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Vodafone Park’ta 1000 metrekarelik bir alana sahip olana “Lenovo Game On” oyun merkezini açmıştı.

Şirket şimdi “PowerApp ile Lenovo Gaming Tour” projesiyle oyun merkezinin deneyimini farklı şehirlere taşıyacak. İstanbul’da Lenovo Game On’a gelemeyen oyun severlerin yoğun talepleri ile yola çıkılan projede ilk etapta ziyaret edilecek iller arasında Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul (Avrupa ve Anadolu Yakaları), İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, İzmit yer alıyor.

lenovo gaming tour

Lenovo Gaming Tour ziyaretçilerini hediyeler de bekliyor

Oyun üssüne dönüşen tırda ziyaretçileri ayrıca teknolojideki ilerlemeyi deneyimleyebilecekleri “Jedi Challenge” Artırılmış Gerçeklik oyunu bulunuyor. Jedi Challenge satışa sunulmadan önce ilk olarak Lenovo Game On’da mekâna özel olarak ziyaretçilerinin deneyimine sunulmuştu.

PowerApp ile Lenovo Gaming Tour ile sadece oyun severlere ulaşmayı değil, aynı zamanda yüksek performanslı ürün deneyimlemek isteyen herkese bu deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Lenovo’ya göre, tıra gelen her ziyaretçiyi minik sürprizler bekliyor. En büyük ödül ise Legion marka oyun bilgisayarı olacak. Bunlara ilave olarak bilgisayar alımlarında geçerli 200 TL değerinde indirim çeki armağan edilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER