EğlenceManşetler

Lenovo Game On: Beşiktaş ve Lenovo’dan gerçek kapsamlı oyun alanı

lenovo game onBeşiktaş JK ve Lenovo, oyun severleri sevindirecek bir işbirliğine imza attı. “Gerçek kapsamlı oyun alanı” Lenovo Game On, bugün itibarıyla Beşiktaş’ın evi Vodafone Park’ta kapılarını açtı. Game On’un ziyaretçileri bilgisayar, konsol veya mobil cihazlar üzerinden oyun oynayarak keyifli dakikalar geçirebilecek.

Game On’da Lenovo’nun oyun alanına özel markası Legion’ı taşıyan oyun bilgisayarları yer alıyor. Böylelikle oyunculara yüksek performanslı bir deneyim vadediliyor. 1000 metrekarelik bir alana kurulan GameOn’da hem gençler hem de yetişkinler, güvenli ve rahat bir ortamda oyun oynayabilecek. Buna ek olarak, GameOn’da oyuncuların yeteneklerini yarıştırmaları için turnuvalar da düzenlenecek.

Game On’da teknoloji meraklılarını heyecanlandıracak bazı sürprizler de bulunuyor. Lenovo’nun artırılmış gerçeklik tabanlı uygulaması Jedi Challenges da Game On’da deneyimlenebilecek. Game On’da Jedi Challenges deneyimi için üç farklı alan bulunuyor.

Oyuncular, Game On’da Microsoft’un oyun konsolu Xbox ile de oyun oynayabilecek. 200 metrekarelik Xbox deneyim alanında Xbox One X ile 4K oyun deneyimi yaşamak mümkün olacak. Her gün 12:00 – 24:00 saatleri arasında açık olacak Game On’da, her hafta düzenli biçimde oyun turnuvalarının düzenlenmesi planlanıyor.

Game On’un açılışı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı: “Bugün evimizde, Vodafone Park’ta, dünyanın önde gelen bilişim markalarından biri ile önemli bir yeniliğe daha imza atıyoruz. Artık konvansiyonel sporlar kadar önemli bir konuma gelen dijital oyunlar, Beşiktaş JK olarak da yakından takip ettiğimiz mecralar arasında. Sportif aktivitelerimizin yanında, bir yaşam merkezi olarak da konumlandırdığımız Vodafone Park’ta, teknoloji alanındaki önemli ürünleriyle tüm dünyanın saygısını kazanan Lenovo markası ile özel bir tesise imza attık. Hem bugünün hem de geleceğin en önemli trendlerinden biri olan dijital oyunlar segmentiyle, böyle bir tesisi Lenovo ile birlikte hayata geçirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz spor tarihinin en özel müzelerinden birine, alışveriş ve yaşam mekanlarına ev sahipliği yapan Vodafone Park’ta, artık oyun tutkunları da kendileri için bir şeyler bulacak. Bu özel iş ortaklığında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu ise Beşiktaş ile birlikte Game On’u hem oyun severlerin hem de İstanbul’un hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Hantaloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Hedeflerimizden biri de tüketicilerin yüksek performanslı ürünlerimizi test etmeleri ve bilgisayar başında geçirdikleri zamanı verimli şekilde kullanırken aynı zamanda oyuna ilgi duyanların kesintisiz bir oyun keyfi yaşamalarını sağlamak. Bu amaçla şehrin merkezinde, güvenlik ve teknoloji beklentisi yüksek olan ve yaşayan bir oyun alanını oyunseverlere sunmak istedik. Türkiye’nin öncü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş ile işbirliği yapmaktan dolayı gururluyuz. Hedefimiz Lenovo Game On’a gelen ziyaretçilerin vakitlerini en keyifli şekilde geçirebilmeleri olacak. Bu noktada ziyaretçilerimiz üstün performanslı ürünlerimizle oyun oynayabilecekler, turnuvalara katılabilecekler ve birlikte keyifli vakit geçirebilecekler. Lenovo olarak oyun pazarında çok büyük bir gelişme potansiyeli görüyoruz, Lenovo Game On ile birlikte bu alandaki hedeflerimizi ve vizyonumuzu bir üst noktaya taşımanın heyecanını yaşıyoruz.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER