Teknoloji

Kyocera DuraForce Pro 2 safir kaplı ekranla geliyor

kyocera duraforce pro 2

Kyocera daha önce sabunla yıkanabilen, suya dayanıklı bir telefon çıkararak adından söz ettirmişti. Şirket şimdi de farklı açılardan dayanıklı bir telefonu portföyüne ekledi. Kyocera DuraForce Pro 2 adını taşıyan cihazıyla piyasadaki diğer dayanıklı telefonlara kıyasla daha fazla özellik sunmasıyla dikkat çekiyor.

DuraForce Pro 2, 5 inç büyüklüğünde safir kaplı bir ekrana sahip. Güç tuşuna entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcısı taşıyan telefon hem USB-C girişi üzerinden hem de kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

DuraForce Pro 2‘de üç adet kamera bulunuyor. Arka tarafta geniş açılı 4K çözünürlüklü aksiyon kamerasına 13 megapiksel çözünürlüklü ikinci kamera eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera yer alıyor. Enerjisini 3240 mAh kapasiteli pilinden alan telefon, suya ve toza dayanıklılık konusunda IP68 sertifikasına sahip.

Kyocera DuraForce Pro 2 444 dolar karşılığında satılıyor

Akıllı telefon düşüş, toz, aşırı sıcaklık ve darbelere karşı Military Standard 810G sertifikası da taşıyor. Kutusundan Android Oreo yüklü olarak çıkan Kyocera DuraForce Pro 2, sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip. Akıllı telefonun 64 GB depolama alanına sahip versiyonu, ABD’de mobil operatör Verizon tarafından 444 dolar karşılığında satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER