Nokia'nın bu akşam New York'ta düzenleyeceği etkinlikle uzun süredir beklenen 41 megapiksel Windows Phone Lumia 1020'yi tanıtacağı artık kesinlik kazandı. Cihazla ilgili uzun süredir devam eden sızıntılar son güne kadar
Windows Phone ile ilgili planları konusunda genellikle ketum bir tavır izleyen Microsoft, bu yaklaşımdan biraz uzaklaşarak işletim sistemini bekleyen güncellemelere ilişkin bazı bilgiler verdi. Windows Phone blogunda bir yazı kaleme
Nokia'nın harita uygulamaları Here Sürüş ve Here Toplu Taşıma uygulamaları, Nokia markalı Windows telefonlarının dışında kalan cihazlara da açılmalarından birkaç ay sonra yeni güncellemeler almak üzere. Bu hafta sonunda gelmiş
Daha önce Nokia ve Microsoft bünyesinde çalışan mühendis Justin Angel, Microsoft'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı Visual Studio 2013 ön izlemesinde Windows Phone'da 1080p desteğine işaret eden bazı noktalara rastladığını belirtti ve
Microsoft geçtiğimiz nisan ayında Windows Phone 8 için Facebook uygulamasına özel bir beta programı başlatmış, iOS ve Android'dekine benzer bir Facebook deneyimi sunan uygulamanın kullanıcılar tarafından test edilmesini sağlamıştı. Şirket
Geçtiğimiz günlerde yurt dışında piyasaya sürülen Nokia Lumia 925, Nokia'nın özel Windows Phone sürümü Amber'i barındırıyor. Finlandiyalı şirket bu sürümün yaz aylarında diğer Lumia telefonlarına da geleceği sözünü vermişti. Nokia
Nokia'da her keseye uygun bir Windows telefonu bulunuyor. Geçen sonbaharda tanıtılan Lumia 920 ve Lumia 820'nin ardından gelen Lumia 520, 620 ve 720 ile birlikte boşluklar doldurulmuş oldu. Geçtiğimiz şubat
Microsoft yazılımcı konferansı Build'de Windows 8.1'e odaklanmış olsa da, Windows Phone ile ilgili bazı oturumlar düzenlemeyi ihmal etmiyor. The Verge sitesine konuşan Windows Phone'un kıdemli ürün müdürü Larry Lieberman, şirketin
HTC yeni gözde Android telefonu One'a imrenenler, ancak aynı zamanda Windows Phone 8 işletim sistemli bir telefon kullanmayı tercih edenler için One'ın en önemli özelliklerinden birini barındıran 8XT'yi hazırladı. HTC
Microsoft'un Nokia'nın cihaz birimini satın alacağı sıklıkla dillendirilen dedikodular arasında yer alıyor. Son olarak Wall Street Journal'ın sektördeki kaynaklara dayandırarak verdiği haberle birlikte bu dedikodular yeniden alevlendi. Ne var ki,