Yeniden yapılanma sürecindeki Nokia'nın çeyrek sonlarında açıkladığı mali sonuçlar pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. 2013'ün ikinci çeyreğinin tamamlanmasıyla beraber çeyreğe ait rakamları açıklayan Nokia, yıllık bazda nispeten daha düşük
Nokia Lumia 625 adını taşıyan, Türkiye'de piyasaya çıkacağını pek tahmin etmediğimiz, düşük çözünürlüklü ekrana sahip bir Windows telefonu Çinli yetkili kuruluşların onayından geçti. Bu nedenle yakın zamanda Çin'de piyasaya çıkması
Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia serisi cihazlarını güncellemeye hazırlanan Nokia, bu güncellemeyle birlikte akıllı telefonlarına Bluetooth 4.0 desteği getirmeyi planlıyor. Nokia'nın planlarını yakından izleyen kaynakların The Verge sitesine yaptığı
Pek çok kişi gözde cihazların aynı zamanda en popüler cihaz unvanını taşıdığını düşünse de bu düşünce her zaman gerçeğe dönüşmeyebiliyor. Bazen uygun fiyatlı telefonlar da bu unvana sahip olabiliyor. Windows
Windows Phone 8 için WhatsApp uygulamasında yapılan güncellemeyle birlikte kullanıcıların şikayetçi olduğu sorunlardan bazıları ortadan kaldırıldı. Güncellemeyle birlikte uygulama kullanıcıları Windows Phone'un telefon uygulamasına yönlendirerek arama yapma yeteneğine kavuşurken, bildirim
Microsoft mobil işletim sistemi Windows Phone 8'de gerçekleştirmeyi planladığı güncellemenin detaylarını kamuoyuna duyurdu. Yapılan açıklamada güncellemeyle birlikte gelecek küçük değişiklikler hakkında bilgi verildi. Genel Dağıtım Sürümü 2 (GDR2) olarak bilinen
Nokia tarafından düzenlenen Lumia 1020 lansman etkinliği Windows Phone 8 ekosistemine dahil olan bazı uygulamaların görücüye çıkarılması açısından da ayrı bir öneme sahipti. Etkinlikte Vine'a ek olarak, Flipboard ve Path'in
Twitter'ın kısa video paylaşım servisi Vine iOS ve Android'in ardından Windows Phone 8'e adım atıyor. Haberin duyurusu Nokia tarafından Lumia 1020 lansmanında yapılırken, The Verge sitesine kavuşan bir Twitter sözcüsü
Nokia'nın cihazlardan sorumlu yöneticisi Jo Harlow yakın gelecek için birçok yeniliğin ve ürünün planlandığını, Finlandiyalı şirketin Lumia ürün portföyünü geliştirmeye ve yenilemeye devam edeceğini kaydetti. Lumia 1020 tanıtımı dahilinde Pocket-lint
Nokia'nın New York'ta düzenlediği etkinlik başladı ve Stephen Elop fazla vakit kaybetmeden beklenen telefon Nokia Lumia 1020'yi tanıttı. İnsanların fotoğraf çekim deneyimlerini değiştirmeyi hedefleyen 41 megapiksel kameralı Nokia Lumia 1020