HTC'nin One tasarımını temel olarak alan Windows Phone işletim sistemli üst sınıf bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Harmony kod adıyla anılan cihaza dair bilinenler oldukça sınırlıyken, Windows Phone Blogging
Geçen yılın sonlarına doğru Türkiye piyasasına da adım atan Nokia Lumia 920 özellikle PureView kamerasıyla ön plana çıkan bir akıllı telefondu. Polikarbondan yapılmış bir kasaya ve güzel sayılabilecek tasarıma sahip
Son zamanlarda adını fazlasıyla gördüğümüz @evleaks tarafından sızdırılan yeni bir habere göre Nokia ilk büyük ekranlı Windows Phone cihazını 26 Eylülde tanıtacak. Lumia 1520 adını taşıyacağı söylenen bu akıllı telefon-tablet
Microsoft Windows Phone 8.1 güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor. 2014 başında beklenen bu yeni sürümü geliştiren Redmond şirketi bir yandan da yeni donanımların düzgün çalışmasını sağlayacak daha dar kapsamlı güncellemeleri yapmaya devam
Nokia'nın yakında çıkaracağı tahmin edilen 6 inç ekranlı Lumia 1520 Windows telefonuna ait olduğu iddia edilen fotoğraflar The Verge sitesinde yayınlandı. Sitenin bir okuyucusu tarafından gönderilen fotoğraflarda Lumia 1520 ile
Nokia'nın ''Bandit'' kod adıyla anılan 6 inç ekranlı Lumia 1520 üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor. Twitter üzerinden yayınladığı sızıntılardaki yüksek isabet oranıyla tanınan evleaks tarafından paylaşılan son fotoğraf akıllı telefonun
Microsoft halihazırda Windows Phone 8 işletim sistemine 1080p çözünürlük desteği getirecek bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Ancak yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla tanınan Twitter kullanıcısı evleaks tarafından yayınlanan bir ekran görüntüsü, ''Canlı
Windows Phone işletim sistemli Lumia serisi akıllı telefonlarıyla yeniden eski günlere dönmeyi hedefleyen Nokia, Lumia serisinin üst sınıf modellerine yenilerini eklemeyi devam ediyor. Bu üst sınıf modeller arasında dikkat çekenlerden
Nokia'nın Lumia 1520 adıyla çıkaracağı iddia edilen 6 inç ekranlı tablet-telefon melezinin ilk fotoğrafı sızdı. Windows Phone Central sitesinin paylaştığı fotoğraf Lumia 1020'nin 1520 yanında bir hayli küçük kaldığını gösteriyor.
Her fiyat segmentini bir adet Lumia telefonuyla dolduran Nokia daha sonra da aradaki boşlukları yeni Windows Phone 8 telefonlarıyla doldurarak çeşitliliği artırıyor. Nokia Lumia 625 bu doğrultuda çıkarılan bir ürün