Şu an için ortada halen karışık bir durum olsa da Microsoft'un Windows Phone 8'in yayınlanması ile birlikte servislerinde ''Live'' markasını kullanmayı bırakması bekleniyor. Windows Phone Store'da yer alan Xbox Live
HTC, 2012'nin üçüncü çeyreğinin henüz denetimden geçirilmemiş sonuçlarını açıkladı. Şirketin yılın ikinci çeyreğinde 91 milyar Yeni Tayvan Doları (5.6 milyar TL) olan geliri, yılın üçüncü çeyreğinde 70.2 milyar Yeni Tayvan
Microsoft, Windows Phone 8'in 29 Ekimde San Francisco'da düzenlenecek etkinliği için basın mensuplarına davetiye göndermeye başladı. Etkinliğe ilişkin daha önce bazı haberler gelse de, Microsoft bazı eklemeler yaparak resmi duyuruyu
Microsoft'un kendi markası ile Windows Phone 8 işletim sistemli bir telefon çıkartmayı planladığına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu konu ile ilgili olarak The Verge'ün konuştuğu çeşitli kaynaklar
Microsoft'un kendi akıllı telefonunu geliştireceğine dair dedikodular bir süredir yavaşça etrafta dolaşsa da şimdilik ortada gerçeğe dönüşen bir şeyin olduğunu söylemek mümkün değildi. Ancak, yayınlanan son habere göre Microsoft Windows
Apple'ın iPhone'u popüler ve ikonik bir akıllı telefon olmanın yanı sıra, rakiplerinin de en önemli hedefi olmuş durumda. Almanya'da hazırlanan bir videoda, Nokia kullanıcılarına siyah ya da beyaz iPhone 5'lerini
Nokia, Windows Phone 8 işletim sistemi ile çalışan yeni akıllı telefonları Lumia 920 ve Lumia 820'nin tanıtımını bu ayın ilk günlerinde gerçekleştirmişti. Ancak, tanıtım esnasında cihazların piyasaya çıkış tarihleri ve
Microsoft'un gelecek ayın sonlarında yayınlayacağı tahmin edilen Windows Phone 8'in SDK'sı geçen hafta ön izlemeye sunulmuştu. WPCentral tayfası da 9900 numaralı SDK sürümü içinde gelen emülatörü açmış ve bunun yardımıyla
Önümüzdeki günlerin Microsoft CEO'su Steve Ballmer için tıpkı şimdi olduğu gibi oldukça yoğun geçeceği söylenebilir. Nokia ve HTC'nin Windows Phone cihazlarının tanıtımında bulunan Ballmer, Silikon Vadisi'ne dönerek Rocket Space'te Windows
Nokia, HTC'nin bugün tanıttığı Windows Phone 8 telefonları 8X ve 8S'e saldırmakta gecikmedi, "simge" olarak nitelendirilen bu Windows Phone 8 cihazlarını inovasyondan yoksun, markası değiştirilmiş cihazlar olarak nitelendirdi. Şirketin satış