2012'nin ikinci çeyreğinde satılan akıllı telefonların büyük kısmını Android işletim sistemli cihazlar oluşturmuştu. Yılın üçüncü çeyreğinde de bu durum değişmedi ve bu dönem içinde satılan akıllı telefonların yüzde 75'i Google'ın
Microsoft'un 29 Ekimde resmen tanıttığı mobil işletim sistemi Windows Phone 8'de göze çarpan en önemli eksikliklerden biri işletim sisteminde bir bildirim merkezi bulunmaması. Uygulamalar tarafından gönderilen bildirim ve uyarıların toplandığı
İlk Windows Phone 8 telefonları Türkiye'de de piyasaya çıkmaya başlıyor. Bu cihazlardan satın almayı düşünen Mac sahipleri için Microsoft'un hazırlamış olduğu özel yazılımın yeni sürümü yayınlandı. Windows Phone 3.0 olarak
Microsoft'un Windows Phone 8 tanıtımında Jessica Alba'yı kullanmasının ardından Acer da Windows 8 işletim sistemli yeni ultrabooku S7'nin tanıtımında Megan Fox ile çalıştı. Reklam filminde Megan Fox'un daha ön planda
HTC'nin eylül ayında düzenlediği bir etkinlikle tanıtımını gerçekleştirdiği Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlar içinde en dikkat çekicisi olan HTC 8X Avea ile Türkiye pazarına geliyor. Windows Phone 8'in
Her ne kadar Microsoft Live Tiles tasarımını iki yıl önce çıkarttığı Windows 7'den bu yana kullansa da; Windows 8, Windows Phone 8 ve özellikle Surface tabletin yayınlanması SurfCast isimli şirketin
Windows Phone 8'i yayınlayan Microsoft, mobil işletim sisteminin eş zamanlama uygulamasını Windows 8 ve Windows RT için yayınlamıştı. Microsoft, Mac kullanıcıları için de mevcut eş zamanlama uygulamasını güncelledi ve daha
Windows Phone 8'in resmen tanıtılmasının ardından hevesli uygulama geliştiricileri şirketin Windows Phone 8'in Yazılım Geliştirme Araçseti'ni yayınlamasını beklemeye başlamışlardı. Bu bekleyiş fazla uzun sürmedi ve şirket Windows Phone 8'in Yazılım
Microsoft'un Windows Phone'dan sorumlu müdürü olan Joe Belfiore Windows Phone 8'in tanıtım etkinliğinin ardından The Verge'e konuştu. Belfiore; Microsoft'un uygulamalar, geliştiriciler ve donanıma ilişkin yaklaşımı hakkında açıklamalarda bulundu. Microsoft'un halihazırda
iOS ve Android'in en büyük oyun yayıncılarından biri olan Gameloft, dün resmen tanıtılan Windows Phone 8 için 12 oyun yayınlayacağını resmen duyurdu. Söz konusu oyunların önemli bir kısmı diğer platformlarda