Microsoft Windows 8 işletim sistemi için önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı ve işletim sistemi için hazırlanan uygulama sayısının 100 bine ulaştığını açıkladı. Windows 8'in ekim sonunda satışa sunulmasından
Microsoft'un Build konferansı için geri sayımın sürdüğü dönemde şirketin etkinlikte yeni bir Surface duyurusu yapmasını bekleyenlerin sayısı hiç de az değildi. Ancak konferanstaki ana Microsoft etkinliklerinin tamamlanmasıyla birlikte ortada 7
Microsoft Windows 8'in gelecek sürümü olan Windows 8.1'e dair detayları geride bıraktığımız aylarda kademeli olarak kamuoyuyla paylaşmış ve Windows 8.1'in yılın ilerleyen dönemlerinde yayınlanacak ücretsiz bir yazılım güncellemesi olduğunun altını
Microsoft'un Windows 8 işletim sistemi iki büyük uygulamaya kavuşuyor. Build 2013 etkinliğinden önce düzenlenen özel bir oturumda Facebook ve Flipboard uygulamalarının yolda olduğunu duyuran şirket, söz konusu uygulamaları 8 inç'lik
Microsoft Build 2013 yazılımcı konferansında Windows 8.1 için özel olarak hazırlanan Office'i de görücüye çıkardı. Şirket ana etkinlik öncesi düzenlenen özel bir oturumda Windows 8'in ''Metro'' modunda çalışan bir PowerPoint
Microsoft Surface Pro, Lenovo ThinkPad Helix, Toshiba Kirabook ve Dell XPS 12'nin de aralarında bulunduğu yüksek çözünürlüklü ekran sahibi pek çok Windows 8 cihazı aynı dertten muzdarip: Yüksek çözünürlüklü ekranlarının
Pokki Windows için web tabanlı uygulamalar oluşturma konusunda uygulama geliştiricileriyle uzun süredir işbirliği kuruyor. Ancak şirketin duyurduğu son işbirliği daha öncekilerden farklı bir yapıda olması nedeniyle önem taşıyor. Acer ile
Microsoft'un Xbox Music'in web tabanlı bir versiyonunu devreye sokmak için hazırlıklar yaptığı yönünde bir haberin çıkmasının ardından pek çok kişi bu haberi doğrulatma çabasına girdi. The Verge sitesi tarafından yayınlanan
IdeaPad serisi dokunma uyumlu dizüstü bilgisayarlarını Haswell işlemciyle güçlendiren Lenovo, akıllara Microsoft Surface RT'yi getiren yeni tableti Miix'i de tanıttı. Windows 8 işletim sistemiyle çalışan Miix'te Intel'in Atom işlemcisi bulunuyor.
Bu akşam düzenlenen Premiere 2013 etkinliğinde çok sayıda yeni cihazı görücüye çıkarttı. Bu cihazlardan birisi de ATIV serisinin monitör bilgisayarı One 5 Style oldu. Bileşenleri ve gücüyle tam anlamda bir