Microsoft'un Build geliştirici konferansında ayrıntılarını açıkladığı Windows 8'in yazılımcılara özel ön izleme sürümünün internette yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçti. Kurulum dosyalarının internette yayınlandıktan sonra büyük talep gördüğünü başlattığımız indirme işlemlerinin
Microsoft, Windows 8'de yüklü gelecek Internet Explorer 10'un üçüncü ön gösterim versiyonunu yayınladı. Windows 8 yazılımcı ön izleme sürümüyle birlikte sunulan bu internet tarayıcısının iki farklı arayüz seçeneği bulunuyor. Yeni
Microsoft Windows şefi Steven Sinofsky dün ABD'nin Kaliforniya eyaletinde başlayan Build 2011 konferansında gelecek nesil işletim sistemi Windows 8 ile ilgili ilk detayları paylaştı. Windows 8'in minimum sistem gereksinimleri, NFC
Microsoft'un Build 2011 konferansında ilk detaylarını açıkladığı Windows 8'i merak edip kurcalamak isteyenler için Windows Yazılımcı Ön İzleme sürümü birkaç saat içinde çıkmış olacak. Microsoft'un dev.windows.com adresi üzerinden sunacağı bu
Microsoft'un bugün başlayan Build 2011 yazılım geliştirici konferansında gelecek nesil işletim sistemi Windows 8 ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Köklerine bağlı kalmayı sürdüren Windows işletim sisteminin yeni sürümünde yıllardır alışılan
Intel'in hem Intel Geliştirici Forumu hem de Microsoft'un Build geliştirici konferansında bazı tablet ve ultrabook bilgisayarları görücüye çıkarabileceği belirtiliyor. Konuyla yakından ilgili bir kaynak, Windows 8 ile çalışan Atom işlemcili
Windows 8 sanallaştırma yazılımı Hyper-V'yi de bünyesinde barındıracak. Şimdiye kadar sadece Microsoft'un sunucu ürünlerinde yer alan Hyper-V artık tüm tüketicilerin hizmetine sunulacak. Bu sayede kullanıcılar VirtualBox veya diğer sanal makine
Microsoft Windows başkanı Steven Sinofsky şirketinin gelecek işletim sistemi Windows 8'in tablet üzerinde çalışan sürümünü gelecek hafta Kaliforniya'da başlayacak olan Microsoft BUILD konferansında gösterecek. Korea Economic Daily'nin haberine göre referans
Acer IFA 2011'de Intel'in taşınabilirlikle performansı buluşturan ultra mobil platformu Ultrabook segmentine mensup olan ilk ürünü Aspire S3'ü tanıttı. Bununla birlikte şirketin ARM işlemcileri kullanarak daha ucuz dizüstü bilgisayarlar geliştirmeyi
Microsoft Windows'un şefi Steven Sinofsky, "Building Windows 8" blogunda şirketin gelecek nesil işletim sisteminde neden iki farklı arayüz kullanacağının nedenlerini açıkladı. Hatırlayacak olursanız, Microsoft Windows 8'de hem geleneksel masaüstü arayüzünü