Microsoft, Windows 8'in geliştirme süreciyle ilgili olarak yeni detaylar paylaştı. Paylaşılan detaylar genellikle iyileştirilmiş kurulum ve yükseltme deneyimiyle ilgili. Şirketin yaptığı bir çalışma birçok kullanıcının süreci zor bulduğu için yükseltme
Microsoft'un Windows 8 yüklü tabletlerinin 2012'nin üçüncü çeyreği içinde çıkması bekleniyor. Windows 8'in yüklü geleceği tek ortam tabii ki tabletler olmayacak. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda, ayrıca ATM veya kiosk gibi
Windows bilgisayarının güncellenmesi işlemini Windows Güncelleme Aracının otomatik şekilde yapmasına izin vermeyenler Windows 8 ile birlikte bu kararlarını gözden geçirebilir. Şu anda otomatik güncelleme aracı güncelleme işlemini bitirdikten sonra sistemi
Samsung'un PC işlerinden sorumlu satış ve pazarlama sorumlusu Uhm Kyu Ho, 2012 yılı içinde üreticiden göreceğimiz Windows PC'ler arasında dokunmatik ekranlı PC'lerin de bulunacağını belirtti. Seoul'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan
Acer'ın yönetim kurulu üyesi ve CEO'su J.T. Wang, Microsoft'un gelecek nesil işletim sisteminin şirketinin yeniden yükselişinde itici güç teşkil edeceğini iddia etti. Net Applications'ın ekim ayı araştırma sonuçlarına göre Microsoft
Microsoft, gelecek nesil işletim sistemi Windows 8'in yatay ve dikey ekran oryantasyonlarına dair görünüm optimizasyonlarıyla ilgili detayları Windows 8'e özel blogun üzerinden paylaştı. Şimdiye kadar Windows 8'in sadece yatay oryantasyonda
Dell, iPad'in başarısına karşı koyacak bir tabletin Windows 8 tabanlı bir ürün olacağını düşünüyor ve buna göre kendisini hazırlıyor. Şirketin CEO'su Michael Dell'e göre Android tabanlı tablet piyasası beklendiği gibi
Microsoft'un Windows 8 işletim sistemine Twitter üzerinden gelen tepkilerin istatistikleri bir sosyal medya izleme şirketi olan MashWork tarafından infografiğe dökülmüş. Windows 8'in ilk gösteriminin yapıldığı haziran ayından bu yana gelen
Masaüstü uygulamaların x86 veya x64 işlemcileri barındıran Windows 8 bilgisayarların yanı sıra ARM işlemcili Windows 8 bilgisayarlarda da çalıştığı belirtildi. Ancak yazılımcıların bunun için uygulamalarını yeniden derlemesi gerekecek. Microsoft yazılımcılarının
Microsoft'un, geçtiğimiz hafta tanıttığı Windows 8 işletim sisteminin Metro arayüzü üzerinden çalışacak uygulamalar için bir uygulama mağazası açacağını biliyoruz. Şirketin niyeti Metro arayüzüne uyumlu uygulamalar için Apple'ın yüzde 30'luk komisyon