Samsung, Windows 7'de yer alan Başlat menüsünden vazgeçemeyecekler için çekici bir uygulamayı Windows 8 tabanlı PC'lerine ekleyecek. S Launcher olarak adlandırılan bu uygulama Microsoft'un yeni işletim sistemiyle çalışan Samsung markalı
Dell'in kurucusu ve CEO'su Michael Dell, PC sonrası dönem için pek de endişeli gözükmüyor. VMworld 2012'de konuşan Dell, geçtiğimiz yıl satılan 380 milyon PC'nin sağlıklı bir ekosistemi işaret ettiğini dile
Cuma günü start alacak IFA öncesi yeni ürünlerinin duyurusunu yapan şirketlerden biri de Samsung. Şirket, Series 5 ve Series 7 ailelerinin yeni üyelerini IFA öncesi resmen duyurdu. Söz konusu cihazlar
Klavye yerleştirme istasyonlu yeni Windows 8 tabletin ön gösterimini yapan Samsung'un yakında piyasaya süreceği Windows 8 tabletleri için isim tescil işlemlerini de yaptırdığı ortaya çıktı. SamMobile tarafından paylaşılan bilgiye göre
Sony'nin Microsoft'un Surface tabletine rakip olacak yeni tablet melezi kendini gösterdi. PocketNow sitesinin adını açıklamadığı kaynağından aldığı fotoğraflar Sony'nin Windows 8 ile çalışan ve VAIO Duo 11 olarak adlandırılan çevrilebilir
Kanadalı güvenlik araştırmacısı Nadim Kobeissi, geçtiğimiz günlerde Microsoft'un Windows 8'de kullandığı SmartScreen teknolojisine ilişkin bazı potansiyel gizlilik endişelerini dile getirmişti. Kullanıcıların zararlı yazılımları indirme ve yüklemesini engellemek için tasarlanan yazılım,
Samsung, bir süredir dönüşebilir Windows 8 tabletinin işaretlerini paylaşıyordu. Beklenti oluşturma aşamasını tamamlayan şirket, cihazın tanıtım tarihini de belirledi. Samsung Notebook'un Facebook sayfasında tabletin tanıtımının çok yakında olduğu belirtilirken, takipçilere
Windows 8'in ve bu işletim sistemiyle yüklü gelecek olan cihazların çıkışına yaklaşık iki ay var. Bu süre zarfında birçom yeni ürünün duyurusuna tanıklık edeceğimizi düşünüyoruz. Bu haftanın sonlarıyla birlikte heyecanı
Küresel ekonomide yaşanan sıkıntılar ve ürün gamındaki renksizlik nedeniyle küresel PC pazarını bir gerilemeye sokmuş gibi gözüküyor. IDC, küresel PC pazarına ilişkin son öngörülerini kamuoyu ile paylaştı. 2012'de pazarın sadece
Microsoft'un Windows 8 ile birlikte giriştiği yüz yenileme çalışmaları sadece kullanıcı arayüzlerini kapsamıyor, logolara bile sirayet ediyor. Windows 8, Windows Phone 8, Office 2013 gibi ürünlerin logolarında Windows 8 tarzı