Teknoloji

Samsung dönüşebilir Windows 8 dizüstü bilgisayarının ipuçlarını verdi

Windows 8’in ve bu işletim sistemiyle yüklü gelecek olan cihazların çıkışına yaklaşık iki ay var. Bu süre zarfında birçom yeni ürünün duyurusuna tanıklık edeceğimizi düşünüyoruz. Bu haftanın sonlarıyla birlikte heyecanı daha da artacak olan IFA 2012 de Windows 8 yüklü ürünlerin sıklıkla boy göstereceği bir alan olacaktır. Görünüşe göre, Samsung’un tanıtacağı yeni bir Windows 8 dizüstü bilgisayar da bunların arasında yer alacak.

Samsung, resmi YouTube kanalı üzerinden paylaştığı bir video ile bu dizüstü bilgisayarın gelişini müjdeledi. Videodan henüz duyurusu yapılmamış ürünle ilgili bazı detayları edinmek mümkün. Bilgisayarın ince profilli klavye paneli, geniş bir çerçeveye sahip olan tablet tarzı ekranı ve entegre kapasitif kalemi göze çarpıyor. Tasarım açısından Samsung’un geçen haziranda Computex’te sergilediği dönüştürülebilir Series 5 prototipine benzer bir tasarıma sahip olduğu görülen cihazın fırçalanmış metal görünümlü kapağı, kavisli köşeleri ve kapasitif kalem yuvası da dikkat çekiyor.

Samsung’un bu dönüştürülebilir konseptli yeni ürününü ne zaman piyasaya çıkarmayı planladığı henüz bilinmezliğini koruyor, ancak videonun tanım bölümünde zamanın yeni bir büyük çıkışa çok yakın olduğuna vurgu yapılıyor.

İlgili >> YouTube (Samsung),Neowin

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER