Microsoft, Windows 8'in yayınlanmasından sonra mevcut kullanıcılarının bu işletim sistemine geçiş yapmaları için özel bir fiyat politikası uygulamıştı. Oldukça uygun olarak nitelendirilebilecek bu fiyatlar ile geçiş sürecini hızlandırmayı planlayan şirket
Asus gelecekte Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon üretme konusundaki planlarını ortaya çıkardı. Şirketin mobil iletişim ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Benson Lin, The Wall Street Journal'a verdiği röpörtajda şirketin Windows
Microsoft'un Surface tablet serisinin yeni üyesi Surface Pro, ocak sonunda piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. İlk ürünlerin üretim bandından çıktığı ve şirketin üretime tam gaz devam ettiği belirtilirken, Microsoft'un Surface biriminin genel
Geçtiğimiz ekim ayında Windows 8 ile aynı zamanlarda çıkan Pokki adlı bir uygulama Microsoft'un son işletim sistemiyle birlikte kaybolan Başlat butonunu geleneksel masaüstüne geri getiriyordu. Uygulamanın geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre
Gartner, bilgisayar pazarında 2012'nin dördüncü çeyreğinin nasıl geçtiğine ışık tutan rakamları yayınladı. 2012'nin dördüncü çeyreğinde küresel PC sevkiyatları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 4.9'luk bir düşüşle 90.3 milyona
Dizüstü bilgisayar satışlarında bir bocalama yaşanırken, IDC'den gelen son rakamlara göre PC sevkiyatlarındaki düşüş de devam ediyor. 2012'nin son çeyreğinde gerçekleştirilen PC sevkiyatları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde
Geçtiğimiz yılın Computex fuarında 22 inç ekranlı ve Android 4.0 ile çalışan bir cğhaz sergileyen Viewsonic, CES 2013'e de bunun güncellenmiş bir versiyonuyla geldi. Yeni model 24 inç, 1080p panel
Panasonic, dünyanın en ince ve en hafif sağlam kasalı Windows 8 tableti şeklinde tanımladığı Toughpad FZ-G1'i duyurdu. 10.1 inç IPS ekran barındıran bu tablette Ivy Bridge işlemci, 3G veya 4G
Microsoft, şimdiye kadar 60 milyon Windows 8 lisansı sattığını açıkladı. Windows Finans ve Pazarlama Şefi Tami Reller tarafından CES kapsamında düzenlenen JP Morgan Teknoloji Forumunda verilen rakam PC üretimi için
Daha çok televizyonlar için kullanılsa da 4K, CES 2013'ün anahtar kelimelerinden biri. Panasonic, işi biraz farklı bir yöne taşıyarak 20 inç'lik 4K çözünürlüğe sahip Windows 8 tabletini görücüye çıkardı. Tablete