Microsoft Windows 8'e özel Posta, Takvim, Kişiler ve Mesajlaşma uygulamalarının yeni sürümünü bugün itibariyle kullanıcılarına sunmaya başladı. Windows Mağaza üzerinden dağıtılan güncellenmiş uygulamalar çeşitli performans iyileştirmeleri ve birtakım yeni özelliklerle
Windows'un gelecek nesil versiyonu olduğuna inanılan Windows Blue'nun ilk sürümü Microsoft CEO'su Steve Ballmer'ın 57'nci yaş gününü kutladığı günde internete sızdı. Build 9364 olarak adlandırılan sürüm 15 Mart tarihinde derlenmiş
Microsoft şu sıralarda Windows RT işletim sisteminden dolayı bazı eleştirilere maruz kalıyor. İşletim sisteminin performansıyla ilgili sorunlar Microsoft'un ARM tabanlı tableti Surface'in ilk parti sevkiyatıyla ortaya çıkmıştı. Şirket o tarihten
Geçtiğimiz yılın temmuz ayında OneNote Windows 8 uygulamasını ilk kez görücüye çıkaran Microsoft o zamandan beri bu uygulamada önemli bir değişiklik yapmamıştı. Neyse ki, Redmond şirketi not tutmaya odaklanan uygulamasını
Yazılımcıların Windows 8 ve Windows Phone platformları için uygulama geliştirmelerini isteyen Microsoft, bunun için yazılımcıları nakit parayla baştan çıkarma yolunu seçmişe benziyor. Şu an için sadece ABD'de uygulanacak bu plan
Samsung'un mobil iletişim birimi başkanıyken tüm şirketin CEO'larından biri olan JK Shin, Galaxy S4 tanıtımı sırasında Microsoft'a karşı sert ifadeler kullandı. Samsung ile Microsoft arasındaki ilişkilere yönelik bir soruyu yanıtlayan
Apple, OS X işletim sisteminin en güncel sürümü OS X 10.8.3'ü yayınladı. Güncellemeyle birlikte çeşitli güvenlik yamaları ve hata düzeltmeleri sunuldu. Ayrıca yine dikkate değer bazı yenilikler de OS X
Twitter geçtiğimiz yılın ekim ayında, yani Windows 8 ve Windows RT yüklü sistemler kullanıcılarla buluştuğunda yerel Windows 8 uygulaması için söz vermişti. Şirket zaman konusunda net bir bilgi vermemiş, sadece
Dell, Sony'nin VAIO Tap 20 monitör bilgisayarına rakip olacak yepyeni hepsi bir arada bilgisayarı XPS 18'i ortaya çıkardı. 18.4 inç'lik dokunmatik ekrana sahip olan bu bilgisayar Windows 8 işletim sistemiyle
Geçtiğimiz yılın sonbaharında yayınladığı yeni işletim sistemi Windows 8'e büyük umutlar bağlayan Microsoft'un aradığını bulup bulamadığı teknoloji dünyasında tartışılmaya devam ediyor. Tartışmaya son katılan isimse Samsung yöneticisi Dong-Soo Jun oldu.