iOS 9'u yayınladıktan sadece bir hafta sonra Apple, mobil işletim sistemi için ilk hata düzeltmesini yayınladı. iOS 9.0.1 güncellemesi yeni platformda rastlanan çeşitli problemler için çözümler getiriyor. Alarmları ve zamanlayıcıları
16 Eylülden bu yana milyonlarca iPhone, iOS 9'a yükseltilmiş durumda. Yeni işletim sisteminin yayınlanması, sistemlerdeki güvenlik açıklarını tespit etmeye çalışanların da iştahını kabartmışa benziyor. Gelen haberler, güvenlik araştırmacılarının açıkların bulunması
Apple, kullanıcılarının en yeni mobil işletim sistemi iOS 9'a geçiş hızının geçmiş sürümlere kıyasla daha yüksek olduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada uyumlu cihazların yüzde 50'sinden fazlasında iOS 9 yüklü olduğu
iOS 9 yenilikler ile birlikte geldi, ancak bunların sadece belirli sayıdaki kısmından fazlaca bahsedildi. Halbuki oldukça hoşunuza gidecek ve yararlı bulacağınız, ancak dikkatinizi kolay kolay çekmeyebilecek bazı iOS 9 özellikleri mevcut.
Yazılımcı Marco Arment, popüler reklam engelleme uygulaması Peace'i iTunes App Store'dan çekeceğini açıkladı. Arment, kararında yaşadığı ''vicdan krizi''nin önemli rol oynadığını belirtti. Peace, iTunes App Store'un ücretli uygulamalar listesinde zirveye
iOS 9'u yayınlayan Apple, iTunes için hazırladığı güncellemenin dağıtımına da başladı. Yazılımın iOS 9 ve OS X El Capitan desteği getiren 12.3 sürümünün sunduğu en önemli yenilik ise iki aşamalı doğrulama sistemini
Dropbox'ın iPhone uygulaması için yayınladığı son güncelleme, uygulamayı 16 Eylül itibarıyla yayınlanan iOS 9 ve Apple'ın en yeni akıllı telefonları iPhone 6s ile iPhone 6s Plus için hazır hâle getiriyor.
iOS 9 yeni yayınlandı, ancak Twitter Apple'ın mobil işletim sisteminin yeni sürümüyle birlikte sunduğu en yeni işlevlere çoktan uyum sağladı. Twitter uygulaması için yayınlanan güncellemeyle birlikte bölünmüş ekranda çoklu görev
Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'in en yeni sürümü iOS 9 nihayet yayınlandı. Haziran ayında düzenlenen WWDC 2015 geleneksel yazılımcı konferansında ilk kez gösterilen iOS 9, geride kalan yaz ayları boyunca
Günümüzdeki akıllı telefon deneyiminin oluşmasında en büyük rolü üstlenen şirketler arasında Apple'ın adını, belki de, en üst sıraya yazmak gerekiyor. iPhone ile "akıllı telefon" kavramını yolda yürüyen insanın hayatına sokan Apple'ın mobil