Apple'ın iPhone etkinliğinin 10 Eylülde düzenleneceğine dair dedikoduların ortalıkta dolaşmaya başlamasından sonra yeni iOS 7'nin duyurusunun da aynı tarihte yapılması beklenir olmuştu. Şimdi buna kanıt sayılabilecek yeni bir sızıntı daha
Apple'ın 10 Eylülde bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllı telefonu iPhone 5S'i tanıtacağına dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Henüz şirketten resmi bir davet gelmese de, şirkete yakın kaynaklar tarafından AllThingsD
Apple yalnızca mobil işletim sistemini değil, ona bağlı servisleri de iOS 7 ile birlikte gelen yeni tasarım diline uygun hâle getiriyor. Şirket iCloud.com beta sayfasını da iOS 7'nin tasarımına benzer
Apple geçen hafta yayınladığı iOS 7 beta 4 sürümünün üstünden fazla zaman geçmeden iOS 7 beta 5 sürümünü yazılımcılara göndermeye başladı. Kayıtlı iOS geliştiricileri beşinci beta sürümünü Yazılım Güncellemeleri bölümü
Apple geçen yılın büyük bir bölümünü iOS 6 ile birlikte kullanıma sunduğu Haritalar uygulamasını iyi hâle koymakla geçirdi. Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz eylül ayında kullanıcılara sunulan bu uygulama barındırdığı hatalarla bir
Apple, üçüncü beta sürümünü yayınladıktan üç hafta sonra iOS 7'nin dördüncü beta sürümünü yayınladı. iPhone ve iPad için yayınlanan iOS 7 beta 4, iOS 7'nin önceki beta sürümlerinin yüklü olduğu
Apple yeni mobil işletim sistemi iOS 7 ile gelenekselleşmiş tasarım dilinden uzaklaşmak adına ciddi bir adım atmıştı. Yeni mobil işletim sisteminde basit, temel renkleri barındıran daha cesur bir renk şeması
iOS 7 beta 3'ün pazartesi günü yayınlanmasının ardından Apple'ın iPad ve iPhone'daki içerikleri otomobiller içinde yer alan bilgi ve eğlence sistemlerine "iOS in the Car" menüsü aracılığıyla iletmek için AirPlay'i
Apple'ın bu yıl içinde daha uygun fiyatlı bir iPhone versiyonunu tanıtımasını bekleyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu artışta her geçen gün bir yenisi ortaya çıkan sızıntıların da önemli rol oynadığı
iOS 7 beta 3'ün 8 Temmuz günü yayınlanacağına dair dedikodular doğru çıktı. Apple iOS 7'nin üçüncü beta sürümünü akşam saatlerinde yazılım geliştiricilerine sundu. Kablosuz bağlantı üzerinden yüklenebilen son beta sürümü