Manşetler

Apple iOS 7 beta 5 sürümünü geliştiricilere göndermeye başladı

Apple geçen hafta yayınladığı iOS 7 beta 4 sürümünün üstünden fazla zaman geçmeden iOS 7 beta 5 sürümünü yazılımcılara göndermeye başladı. Kayıtlı iOS geliştiricileri beşinci beta sürümünü Yazılım Güncellemeleri bölümü altından kablosuz bağlantı aracılığıyla indirebiliyor.

ios-7-beta-5-070813

Yaklaşık 150 MB büyüklüğe sahip olan beta 5’in getirdiği en önemli değişiklik olarak Ayarlar uygulaması altındaki yeni ikonlar gösterilebilir. Daha önceki beta sürümlerinde gelişigüzel yerleştirildiği belli olan bu ikonlar şimdi daha belirgin ve göze daha hoş gelen bir görünüm kazanmış. Öte yandan Hava Durumu ve Borsa bilgilerinin Yahoo’dan alındığı ibaresi öne çıkarılırken paylaşım tepsisi içinde yer alan Twitter ikonu yenisiyle değiştirilmiş.

ios-7-beta-5-ayarlar-070813

Apple, iOS 7 beta 5 ile birlikte yeni bir Apple TV beta sürümü ve Xcode 5’in yeni bir önizleme versiyonunu da yayınladı.

iOS 7’nin final sürümünün önümüzdeki sonbaharda yayınlanması bekleniyor. Bu yeni sürümü muhtemelen 2013 model iPhone’un piyasaya çıkışından hemen önce göreceğiz.

İlgili >> 9to5Mac

[Görsel – 9to5Mac]

İLGİLİ HABERLER