iOS 6'nın en çok konuşulan özelliği olarak Haritalar uygulamasının adını vermek pek de yanlış olmayacaktır. Uygulamanın eksik yönleri birçok kişi tarafından dile getirilirken, bu yönlerden biri olarak Haritalar uygulamasında toplu
Apple'ın iOS 6 ile getirdiği en önemli yeniliklerden biri olarak lanse edilen yeni Haritalar uygulaması, iOS 6'nın yayınlanması ile birlikte en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Bazı Apple kullanıcıları
Apple'ın haziran ayında WWDC '12'de görücüye çıkardığı yeni mobil işletim sistemi iOS 6 uzun bir süredir bekleniyordu. iPhone 5'in 12 Eylülde gerçekleşen tanıtımının ardından 19 Eylül tarihinde yayınlanan iOS 6,
Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'in sürümlerini tanımlayan rakam her geçen yıl bir atıyor. Bu artış aynı zamanda Apple'ın mobil cihazlarına yepyeni özelliklerin kazandırılması anlamına geliyor. 2012 model sürüm iOS 6
Göndericilerin herhangi bir SMS'i, kendi telefon numaralarından farklı bir telefon numarası üzerinden gönderiliyormuş gibi göstermesine izin veren ve bundan birkaç hafta önce saptanmış olan iOS güvenlik açığının yayınlanan iOS 6
iOS 6'nın çıkışıyla birlikte Apple tarafından sunulan multimedya odaklı iOS uygulamalarının da güncellenmiş versiyonları yayınlandı. Böylelikle Apple'ın iOS cihazlarında ön yüklü şekilde sunulmayan uygulamaların büyük bir kısmı yeni işletim sistemiyle
Google, Android için Haritalar uygulama güncellemesini anlamlı olacak şekilde iOS 6'nın çıkışıyla aynı zamana getirdi. Bildiğiniz gibi iOS 6 ile birlikte Apple Google ile olan harita bağlantısını kesmiş ve kendi
Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'in altıncı sürümü ilk kez görücüye çıktığı WWDC 2012'den yaklaşık 100 gün sonra nihayet son kullanıcıyla buluşuyor. Apple söz verdiği üzere yazılım güncellemesini yayınladı. iPhone 3GS,
Apple, geçen hafta iPhone 5'i tanıttığı toplantıda iOS 6 ile ilgili çeşitli bilgileri de vermiş, bu işletim sistemi versiyonunun 19 Eylülde yayınlanacağını açıklamıştı. Geçmişteki sürüm yayınlarının artık bize öğrettiği, Apple'ın
Geçen birkaç ay boyunca yer verdiğimiz haberler ve sızıntıların sonucunda yeni iPhone 5 ile geçen çarşamba akşamı tanıştık. Yeni iPhone ile hemen tanışmak isteyenlere gerçekleştirdiğimiz canlı anlatım ve bu sırada