Manşetler

iOS 6 bu akşam yayınlanıyor, hazır mısınız?

Apple, geçen hafta iPhone 5‘i tanıttığı toplantıda iOS 6 ile ilgili çeşitli bilgileri de vermiş, bu işletim sistemi versiyonunun 19 Eylülde yayınlanacağını açıklamıştı. Geçmişteki sürüm yayınlarının artık bize öğrettiği, Apple’ın yazılım güncellemelerini Türkiye saatiyle 20:00’de yayınladığı. iOS 6 için de gelenek bozulmayacaktır ve bu yepyeni işletim sistemi akşam saat 8’den itibaren Apple’ın sunucuları üzerinden indirilebilecektir.

iOS 6’ya yoğun talebin geleceği, birçok kişinin sunuculara yüklenip indirme hızını düşüreceğini tahmin ediyoruz. iOS 6 güncellemesi iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, yeni iPad ve dördüncü nesil iPod touch gibi mevcut iOS cihazlarına yüklenebilecek. Güncellemeyle birlikte 200’den fazla yeni özellik iOS cihazlarına gelecek. Tabii ki, her cihaz tüm işlevleri alma konusunda o kadar şanslı olmayacak, iOS 6’nın tüm yeniliklerini alma konusunda iPhone 4S ve yeni iPad diğer cihazlara göre daha şanslı olacak.

iOS 6’ya güncelleme öncesinde neler yapmalı? Hangi özellikler hangi cihazlara gelecek? Tüm bu soruların cevaplarını kardeş sitemiz iPhoneTurkey.biz’in hazırladığı ve aşağıdaki ilgili bağlantıdan ulaşabileceğiniz yazıda bulabilirsiniz. Biz de iOS 6’yı test merkezimizdeki iOS cihazlarına kurup deneyimlerimizi en kısa zamanda sizinle paylaşacağız.

İlgili >> iPhoneTurkey.biz

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER