BlackBerry'nin, BlackBerry 10 işletim sistemiyle çalışan bir milyon yeni akıllı telefonluk bir sipariş aldığı öne sürüldü ve bu şimdiye kadarki en büyük siparişi olarak nitelendiriliyor. Bir zamanlar RIM olarak anılan,
Günümüzün en popüler sosyal ağlarından Twitter ve kurumsal sosyal ağ denince akla ilk gelen mecra olan LinkedIn BlackBerry'nin yeni işletim sistemi BlackBerry 10'un ilk sakinleri arasında. İşletim sisteminin yayınlanmasının üzerinden
BlackBerry yeni mobil işletim sistemi BlackBerry 10'u 30 Ocakta yayınlamıştı. Aradan geçen bir aylık dönemin sonunda şirket işletim sistemine ilk güncellemeyi de yaptı. Yayınlanan sürüm 10.0.10.85 olarak adlandırılırken, BlackBerry güncellemeyle
Instagram'ın BlackBerry 10 platformuna yerel uygulamayla gelmesi gibi bir durum gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. AllThingsD sitesinin Instagram'a yakın kaynaklara dayanarak verdiği habere göre şirket BlackBerry'nin en son işletim sistemi için özel
BlackBerry'nin geçtiğimiz ayın sonunda tanıttığı yeni işletim sistemi BlackBerry 10 ve bu işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı telefon BlackBerry Z10'un Türkiye lansmanı yapıldı. Bu ayın sonunda piyasaya girecek akıllı telefonu
BlackBerry'nin akıllı telefon pazarında yeniden söz sahibi haline gelmek için büyük ümit bağladığı akıllı telefonlarından Z10'un tanıtılmasının hemen ardından Türkiye'deki mobil operatörler de cihazı uygun tekliflerle abonelerine ulaştıracaklarını açıklamıştı. BlackBerry
BlackBerry geçtiğimiz hafta tanıttığı BlackBerry 10'la birlikte mobil dünyadaki yolculuğuna yeniden başlamıştı. Ancak şirket bu yolculuğun rotasından bazı ülkeleri çıkarmışa benziyor. Nikkei kaynaklı habere göre BlackBerry yeni gözde cihazları Z10
Skype uygulaması çok yakında BlackBerry 10 platformuna geliyor. Skype'ın destek sitesinde yer alan bir notla doğrulanan bu gelişmeye göre, Skype'ın Android uygulamasının BlackBerry 10 mobil işletim sisteminde çalıştırılması için gerekli
BlackBerry 10'un sunduğu Android uygulama ve API desteğinin Jelly Bean seviyesine çekileceği duyuruldu. Bugün Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da başlayan BlackBerry Jam Europe geliştirici etkinliğinde duyurusu yapılan birçok olayın arasında en dikkat
BlackBerry'nin BB10 ile çalışan ilk akıllı telefonlarından BlackBerry Z10 geçtiğimiz hafta düzenlenen lansmanın hemen ardından Büyük Britanya'da piyasaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Jefferies & Company pazar araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen kontroller