RIM'in London kod adlı ilk BlackBerry 10 cihazının yeni yıldan önce gelmesini bekliyorduk, ancak şirketin CEO'su Thorsten Heins'ın açıkladığına göre ilk cihazları 2013'ün başına kadar göremeyeceğiz. Şimdiyse BlackBerryOS sistesinin sızdırdığı
Gelirleri azalan, işten çıkarma planını açıklayan ve BlackBerry 10 işletim sisteminin yine gecikeceğini açıklayan RIM için durum pek parlak gözükmüyor. RIM'in durumuya ilgili olarak Google'ın Android Kullanıcı Deneyim Direktörü Matias
Son derece olumsuz birinci çeyrek tablosunun ve BlackBerry 10'un çıkışının 2013'e ertelenmesinin ardından, RIM'in şirketi ikiye bölme veya Microsoft ile ortaklık kurma yollarından birini seçeceğine dair haberler yeniden gündeme geldi.
2013 birinci mali çeyrek raporunu açıklayan RIM'in CEO'su Thorsten Heins BlackBerry 10 cihazlarıyla ilgili plandan da düzenlenen gelirler telekonferans oturumunda kısaca bahsetti. Çıkışı 2013 takvim yılının ilk çeyreğine kalan BlackBerry
2013 birinci mali çeyrek yılına dair finans raporunu açıklayan RIM bir de kötü haber verdi: BlackBerry 10'un çıkışı gecikecek. Şirket BlackBerry 10 cihazlarının 2013 takvim yılının ilk çeyreğinde çıkacağını açıkladı.
N4BB, BlackBerry 10 işletim sistemli iki yeni BlackBerry'den alınmış ekran görüntülerini yayınladı. Ekran görüntülerinde ise BlackBerry Messenger'ın BlackBerry 10 versiyonunun yer aldığı iddia edildi. RIM'den elde edildiği düşünülen görüntülerde, BBM'in
Şimdiye kadar birçok BlackBerry 10 cihaz kod adı gördük, N4BB sitesinin ele geçirdiği RIM içi bir doküman en yeni iki BlackBerry telefonunu ve daha önce aşina olduğumuz kod adlarının varlığını
The Sunday Times'ın haberine göre; RIM, telefon birimi ve mesajlaşma ağını iki farklı şirkete dönüştürmeyi ve zor günler geçiren telefon birimini satmayı planlıyor. The Sunday Times'ın haberinde kaynak belirtilmezken, Facebook
Yıl sonuna doğru çıkması beklenen BlackBerry 10 cihazlarının sanal klavyeyle sunulacağı geçen yılın sonlarından beri bilinen BlackBerry London cihazından anlaşılan bir durumdu. Yanlış hatırlamıyorsak BlackBerry 10'un tanıtımı sırasında da bu
CrackBerry tarafından yayınlanan BlackBerry 10'a ait fotoğraflar, yeni işletim sistemine dair kafalarda daha net fikirlerin oluşmasını sağladı. Fotoğraflarda yeni işletim sisteminin medya oynatıcısındaki Holo etkileri dikkat çekerken, cam göbeği rengi