Çift SIM kartlı HTC Desire V daha önce Çin'de kendini göstermişti, şimdiyse gelecek ay piyasaya çıkacağı söylenen Ukrayna'da karşımıza çıktı. Avrupa'da piyasaya çıkacak HTC Desire C'yi takip eden ve ondan
Android ile akıllı telefon ve tabletleri daha fazla anar olduk, ancak bu işletim sistemi farklı tasarımlarla sunulan cihazlarda düzgün bir şekilde çalışabiliyor. ViewSonic'in Computex'te göstereceği sözünü verdiği Android Smart Display
Yeni yılla birlikte yeni bir sayfa açmayı amaçlayan HTC One serisi akıllı telefonlarıyla gerçekten ilgi çekmeyi başardı. Tanıtıldığı 2012 Mobil Dünya Kongresi'nin yıldızları arasında yer alan ve orada inceleme fırsatı
Samsung'un tablet-telefon melezi Android cihazı Samsung Galaxy Note için beklenen Ice Cream Sandwich güncellemesi bugün yayınlanıyor. Sahiplerine Android 4.0'ın yeniliklerini sunacak olan bu güncellemeyle birlikte aynı zamanda S-Pen kalem için
Sony, 2011 model Xperia akıllı telefonlara Android 4.0 güncellemesi sunmaya devam ediyor. Xperia Arc ve Xperia Neo da en sonunda dondurmalı sandviç ile tanışmaya başladı. Güncellemeler kademeli bir şekilde gerçekleşecek,
Korsanlar ve hayranlar tarafından desteklenen özel Android ROM'u CyanogenMod bu hafta içinde 2 milyon indirme rakamına ulaştı. Google'ın mobil işletim sisteminin popülaritesine artmasına paralel olarak CyanogenMod'un popülaritesi de artıyor. CyanogenMod
Sony bir yandan 2012 model Xperia'larını Gingerbread ile satarken bir taraftan da 2011 model Xperia cihazlarını Ice Cream Sandwich ile güncelliyor. Tabii Xperia S'e de Ice Cream Sandwich sırası gelecek,
Geçen hafta Xperia Play'i Ice Cream Sandwich güncelleme takviminden çıkararak bu cihaz sahiplerini hayalkırıklığına uğratan Sony diğer cihazların güncellenmesi sürecinde yeni bir adım atmak üzere. Takvime göre Xperia arc, neo,
Sony'nin ST26i kod adıyla anılan akıllı telefonuyla ilgili yeni ayrıntılar çıkmaya devam ediyor. Bu cihaz için gerçekleştirilmiş OpenGL benchmark testi ve sistem profil bilgileri de ortaya çıktı. Bunlar, Sony'nin gelecek
ViewSonic, önümüzdeki hafta Tayvan'ın başkenti Taipei'de kapılarını açacak olan Computex fuarında 22 inç'lik bir Android 4.0 Ice Cream Sandwich tablet tanıtmayı planlıyor. Akıllı iş tablet monitörü olarak nitelendirilen bu tablet