Teknoloji

Android 4.0 Ice Cream Sandwich SDK yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy Nexus akıllı telefonunu ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini Hong Kong’da düzenlenen bir basın toplantısında Samsung ile birlikte tanıtan Google yeni nesil platforma özel yazılım geliştirme aracını (SDK) da yayınladı. Böylelikle kullanıcılar bu yenilenmiş, ayrıca akıllı telefon ve tabletler için tek bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunacak şekilde birleştirilmiş işletim sistemi için uygulamalar geliştirebilecek.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich büyüleyici, kullanımı kolay ve güçlü bir platform oluşturma prensibiyle yeniden gözden geçirme ve iyileştirme çalışmalarının sonucunda ortaya çıktı. Aralarında yeni bir kilit ekranı, çoklu görev uygulama yönetimi ve geliştirilmiş bildirim sistemi gibi birçok yenilik barındırıyor. Öte yandan daha iyi bir sanal klavye, yazım denetimi ve anında ses girişi gibi iyileştirmeler de sunuyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich için uygulama geliştirmek isteyen yazılımcıların uygulamalarını kasım ayında gerçekleşecek lansmandan önce optimize etmeleri gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek yeni SDK’yı indirebilirsiniz.

İlgili – Android

İLGİLİ HABERLER