Eğlence

Jon Snow’u konu olan bir Game of Thrones devam dizisi gelebilir

game of thrones jon snow

Geçtiğimiz hafta sonuna girilirken çıkan bir habere göre, Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harrington, George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı romanının TV uyarlamalarından birinde rol alacak.

Game of Thrones‘un sona ermesinden üç yıl sonra, adı henüz belirlenmemiş Jon Snow devam serisi aslında HBO’nun bu diziden doğan ikinci yan ürününü temsil edebilir. Bunlardan ilki olan House of the Dragon, önümüzdeki ağustos ayında ekranlara gelecek.

Bu son diziyle ilgili ayrıntılar henüz ete kemiğe bürünmüş gibi görünmüyor. Bu noktada yaratıcı ekibin hiçbir üyesiyle ilgili söylenti de yok. Bununla birlikte, bu dizi fikrinin kendisi bile ilgi çekici görünüyor.

House of the Dragon, Targaryen ailesinin 300 yıllık egemenliğine odaklanan ve Game of Thrones’un geçtiği dönemin öncesini anlatan bir dizi olsa da, Jon Snow’un devamı Game of Thrones‘un sonundan çok da uzakta geçmeyecek gibi görünüyor.

Bu nedenle, dizi sonunda hayatta kalan birçok karakter yeni dizide de olabilir. Jon Snow, (Burada bir spoiler var!) Daenerys Targaryen’i (Emilia Clarke) öldürdüğü için Gece Nöbeti’ne geri gönderildikten sonra, havada asılı kalan tüm sorular bu yeni diziyle cevap bulabilir.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Snow liderliğindeki bir devam dizisinin ne zaman gelmesini bekleyebileceğimize dair bir takvim henüz yok. Üstelik bu aşamada, dizinin prodüksiyon aşamasına geçeceği bile kesin görünmüyor.

Yine de, gerçek Game of Thrones tarzında, önümüzdeki haftalarda ve aylarda çok daha fazla fısıltı, teori ve söylenti duymayı bekleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER