EğlenceManşetler

House of the Dragon dizisinden yeni fragman

house of the dragon

HBO’nun Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragon isimli yeni dizisi, Game of Thrones’ta sekiz sezon boyunca anlatılan hikayenin öncesinde geçen olaylara odaklanacak. Dizinin yeni fragmanı, izleyicileri nelerin beklediği konusunda yeni ipuçları veriyor.

House of the Dragon’da büyük güç sahibi olan Targaryen ailesinin uzun yıllar boyunca Westeros’taki diğer ailelerin üstünde dururken itibarını yitirmesi işlenecek. En yeni fragmanda kral Viserys Targaryen, prenses Rhaenyra Targaryen ve prens Daemon Targaryen’in ailelerinin diğer Westeros topluluklarının üstündeki etkisini koruma çabası görülüyor.

Ancak Targaryenlerin iç çatışmaları, diğer ailelere de büyük fırsatlar sağlayacak. Stark, Velaryon ve Lannister ailelerinin Targaryenleri düşürmek, Demir Taht’ı ele geçirmek ve en önemlisi Targaryenlerin gücünün kaynağı sihirli ve kanatlı yaratıkları yok etmek için yaptıkları gizli iş birlikleri de dizi de anlatılacak.

House of the Dragon, HBO Max’in içerik katalogundaki en önemli ve iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin ilk sezonu 21 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak. HBO Max’in 2022’de Türkiye’de yayın hayatına başlamasının planlandığını hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER