Teknoloji

JLab JBuds Frames her gözlüğü birer açık kulaklığa dönüştürüyor

jlab jbuds frames özellikleri fiyatı

JLab, mevcut gözlüğünüze veya güneş gözlüğünüze takılmak üzere tasarlanmış yeni bir Bluetooth ses cihazı çıkarıyor. JLab JBuds Frames olarak adlandırılan bu aksesuar kulaklarınızın hemen dışına yerleştirdiğiniz aşağı doğru ses veren hoparlörlere sahip iki modülden oluşuyor. Bu ürünü, Huawei Eyewear II gibi Bluetooth özellikli güneş gözlüklerinin ve kemik iletimli bantların etki alanı olan, yeniden canlanan açık kulak ses trendinin bir parçası olarak nitelendirebiliriz.

JBuds Frames yurt dışında sadece 50 dolara satılıyor. Böylelikle JLab’ın şaşırtıcı derecede ucuz kulaklıklar sunma geçmişine de uygun düşmüş oluyor. Bazı durumlarda böyle ucuz kulaklıkların sunuldukları fiyata göre daha iyi performans gösterdiğine tanık oluyoruz.  Bununla birlikte şu ana kadar açık kulak iletimli kulaklıklar için ses kalitesinde çıta düşük seviyede bulunuyor. Çok yüksek bir beklenti içinde olmamak en iyisi olacaktır.

jlab jbuds frames

JBuds Frames, sahip olduğunuz gözlüklerin saplarına takılan iki büyük modülden oluşuyor. Entegre çözümlerin aksine, gözlüğünüzde kulaklık olduğu gerçeğini gizlemeye yönelik hiçbir girişim yok. Daha fazla gözlük boyutuna uyması için birden çok boyutta klipsle birlikte gönderiliyor.

JLab JBuds Frames ses özellikleri

Ses tarafında, her birimin JLab’ın “yakındakiler tarafından duyulmayacağını” söylediği 16 mm’lik birer sürücüsü var. Açık kulak ses iletiminin temel dayanağı da budur. Ses, kulaklarınızın hemen dışında çalıyor olsa da, onu yalnızca sizin duyabileceğiniz şekilde yönlendirilir. En iyi doğruluğu ve uygunluğu elde edemeyebilirsiniz, ancak kulaklarınız kapatılmayacağı için egzersiz yapıyorsanız etrafınızdaki ortamla da ilişkiniz kopmayacaktır.

jlab jbuds frames

JBuds Frames IPX4 su geçirmezlik derecesine sahiptir. Bu nedenle yağmur veya ter için dayanıklıdır. Ses seviyesini kontrol etmek, aramaları kabul etmek veya reddetmek ve EQ ayarlarını değiştirmek için düğmeleri de var. JLab, yalnızca bir tane takıp kullanmak isteyenler için bunların bağımsız olarak da kullanılabileceğini belirtiyor.

Pil ömrü, sekiz saatin üzerinde ses çalma imkanı sağlıyor. Modüllerin boyutu göz önüne alındığında bunun iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bir şarj çantasıyla gelmek yerine, iki manyetik şarj noktasına ayrılan özel bir kabloyla gönderiliyor. Kulaklık aksesuarı 2021’nin ilkbaharında satışa çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER