Oyuncu ve girişimci Jessica Alba, Apple’ın “Planet of the Apps” (Uygulamalar Gezegeni) adını taşıyan reality show programının kadrosuna “akıl hocası” olarak katıldı. Şovda müstakbel geliştiricilere yardım edecek isimler arasında Will.i.am, Gwyneth Paltrow ve Gary Vaynerchuk da bulunuyor.
Alba’nın kadroya dahil olması, Apple’ın yıldız etkisini ve girişimcilik tecrübesini bir arada sunma formülüne bağlı kaldığını gösteriyor. 2011’de The Honest Company isimli bir şirket kuran Alba, o günden bu yana “organik” bebek ürünleri satıyor. Ünlü oyuncu, bu yılın başlarında “Honest Beauty” isimli bir doğal makyaj markasını hayata geçirmişti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Music dinlediğiniz şarkıda yapay zekâ kullanıldığını gösterecek

Apple Sports artık Süper Lig skorlarını gösteriyor

Ted Lasso’nun 5. sezonu için bekleyiş tahmin edilenden kısa sürebilir

Apple’a uygulama geliştiricilerinden 2 milyar sterlinlik dava

iPhone Ultra için geliştirilen Apple Pencil neden rafa kalktı?
Jessica Alba programa katılan tek isim değil
Programın kadrosuna yapılan eklemeler Alba ile sınırlı kalmadı. Şovun yapımcısı, Lightspeed Venture Partners’ın da risk sermayesi ortağı olarak programın destekçileri arasına katıldı. Şirketin destek verdiği platformlar arasında Snapchat, GrubHub, Nest ve TaskRabbit bulunuyor.
Planet of the Apps’in nasıl bir program olacağını söylemek henüz mümkün değil. Apple Music üzerinden izlenebilecek programın yayın tarihi henüz açıklanmış değil.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






