Teknoloji

Jaybird Tarah Pro kulaklığıyla 14 saat pil ömrü vadediyor

jaybird tarah pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

X serisi kulaklıklar, uzun süre boyunca Jaybird için amiral gemisi işlevi görmüştü. Ancak şirket yeni modeliyle bu durumu değiştiriyor. Jaybird Tarah Pro, şirketin portföyünde en üst basamağa yerleşiyor.

Tarah Pro, yeni hayata geçen Pro serisinin ilk üyesi olma unvanını taşıyor. Profesyonel sporcuların taleplerini karşılamak için tasarlanan kulaklık, görsel açıdan giriş seviyesinde konumlanan orijinal Tarah‘a benziyor. Fıçı şeklindeki kulaklık topuzları benzer olsa da, iki kulaklık arasında önemli farklar bulunuyor. Bu farkların en büyüğü olarak ise 14 saatlik pil ömrü öne çıkıyor. Orijinal Tarah’ta 6 saat, X4’lerde ise 8 saatlik pil ömrü vadeden Jaybird, Tarah Pro’yla çıtayı bir hayli yükseğe taşıyor.

Tarah Pro’nun dikkat çeken bir diğer özelliği ise “Switch Fit” oluyor. Söz konusu özellik sayesinde kulaklık topuzları iki farklı formatta ayarlanabiliyor ve kulağa çok daha iyi oturabiliyor. Buna ek olarak, kulaklığın iki topuzunu bağlayan kordonunda da terli tene yapışmayacak daha rahat bir kumaş kullanılıyor. Bu kordonun üzerinde yer alan kumanda sayesinde müzik kontrolü de kolaylaşıyor. Tıpkı Jaybird’ün 2018’de piyasaya sürdüğü diğer kulaklıklar gibi, Tarah Pro da IPX7 suya dayanıklılık sertifikasına sahip.

Jaybird Tarah Pro satışa sunuldu

Jaybird Tarah Pro, yurt dışında şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Kulaklığa sahip olmak için 159.99 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER