Teknoloji

Jaybird Run XT ile sporculara suya karşı tam dayanıklılık sunuyor

Jaybird kablosuz Run kulaklığının yeni versiyonunu duyurdu. Jaybird Run XT adını taşıyan yeni kulaklık, IPX7 sertifikasıyla suya karşı tam dayanıklılığa sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Jaybird yeni kulaklığıyla birlikte kullanıcılarına yeni renk seçenekleri de sunuyor.

Jaybird kablosuz spor kulaklıkları arayanların aklına gelen ilk markalar arasında yer alıyor. Ancak ilk nesil Run, beklentileri karşılama konusunda yetersiz kalmıştı. Bluetooth bağlantısındaki sorunlar nedeniyle piyasadaki diğer seçeneklerin önüne geçmeyi başaramayan kulaklık, hedeflenen satış rakamlarına ulaşamamıştı.

jaybird run xtJaybird kulaklıktaki sistemde güncelleme yapıp yapmadığı konusunda bilgi vermedi. Orijinal Run’da kulaklık topuzları arasında bağlantı kurmak için ikinci bir Bluetooth bağlantısı kullanılıyordu. Suya dayanıklılık ise yeni Run XT’nin en dikkat çekici özelliği olarak öne çıkıyor.

Run XT’de görsel bakımdan pek göze çarpan bir değişikliğe rastlanmıyor. Tasarımı değişmeyen kulaklıkta Siri ve Google Asistan’a erişmeyi sağlayan bir buton bulunuyor. Tek bir şarjla 4 saat kullanılabilen kulaklık, taşıma kutusuyla iki kez daha şarj edilebiliyor. Bu da toplam kullanım süresini 12 saate çıkarıyor.

Jaybird Run XT şubat ayı içinde ABD’de 179.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER