Eğlence

Jay-Z yeni albümü 4:44’ü 30 Haziranda Tidal’da yayınlayacak

jay-zRap yıldızı Jay-Z, 13. stüdyo albümünü 30 Haziranda sahibi olduğu çevrim içi müzik servisi Tidal üzerinden yayınlayacak. 4:44 adını taşıyan albümü ilk olarak Tidal abonelerinin yanı sıra, ABD’de Sprint’in müşterileri dinleyebilecek. Sprint bir süre önce Tidal’ın yüzde 33’ünü 200 milyon dolar karşılığında satın almıştı.

Tidal’dan yapılan açıklamada, 4:44’ün Sprint abonelerine özel olarak sunulacak ilk albümlerden biri olduğu belirtildi. Tidal’ın HiFi paketinden altı ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilen Sprint aboneleri, bu sayede albümü ücret ödemeden dinleyebilecek. Sprint CEO’su Marcelo Claure, Jay-Z’nin küresel bir ikon olduğunu ve abonelerine 4:44’ü ilk dinleyenler arasında olma fırsatını verdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Tidal bir süredir reklam panolarında ve YouTube üzerinde 4:44’ün tanıtımını yapıyor. Mahershala Ali, Lupita Nyong’o ve Danny Glover gibi ünlü oyuncuların göründüğü tanıtımlar, albüme kapsamlı görsel materyallerin de eşlik edebileceğini düşündürüyor.

Jay-Z 4 yılın ardından sahalara dönüyor

Ünlü rap yıldızı son olarak 2013’te “Magna Carta Holy Grail” isimli albümünü piyasaya sürmüştü. Hafta sonu ikiz bebekleri dünyaya gelen Jay-Z, bir süredir Swizz Beatz ve Zaytoven gibi prodüktörlerle çalışmalar yürütüyordu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER