Eğlence

Jay Z Spotify’a geri döndü

jay z

Shawn Corey Carter veya herkes tarafından bilinen adıyla Jay Z, bugün 50. yaşını kutluyor. Ünlü rapçi, doğum gününde hediye almak yerine hayranlarına bir hediye verdi ve tüm katalogunu yeniden Spotify kullanıcılarının erişimine açtı.

Jay Z’nin Spotify’a dönüşünün bu kadar dikkat çekici olmasının bir sebebi var. Rap yıldızı, Spotify’ın rakiplerinden biri olan çevrimiçi müzik platformu Tidal’ın da sahibi konumunda.

Jay Z’nin katalogu, 2017’nin nisan ayında hem Spotify’dan hem de Apple Music’ten yok olmuştu. Apple Music’e kısa sürede geri dönen ünlü rapçi, Spotify’a ise dönmemişti. Spotify’dan o dönemde yapılan açıklamada, Jay Z’nin katalogunun sanatçının talebi doğrultusunda platformdan kaldırıldığı belirtilmişti.

Jay Z Spotify’a dönüşü konusunda sessiz

Spotify, Jay Z’nin dönüşünü resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Jay Z’nin diskografisini özetleyen bir videonun da yer alan paylaşımda, “Doğum günün kutlu olsun, Hov. Spotify’a yeniden hoş geldin” sözleri bulunuyor.

Jay Z’den henüz Spotify’a geri dönüşüyle ilgili bir açıklama gelmiş değil. Sebep ne olursa olsun, katalogu bu kadar zengin bir ismin Spotify’a geri dönüşünün kullanıcılar adına keyifli bir gelişme olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER