Teknoloji

Jawbone Up3’ün sevkiyatı 20 Nisanda başlıyor

jawbone-up3-100415

Giyilebilir egzersiz takip aksesuarları pazarının en önemli oyuncularından biri olan Jawbone, en yeni bilekliği Up3’ü geçtiğimiz kasım ayında tanıtmıştı. Geçen 4 aylık sürenin ardından Jawbone Up3’ün sevkiyatının 20 Nisanda başlayacağı açıklandı.

Jawbone Up3’ü şirketin internet sitesi aracılığıyla sipariş edenlere 20 Nisanda başlayacak sevkiyat döneminde öncelik tanınacak. Jawbone Başkan Yardımcısı Travis Bogard, Up3’ün piyasaya çıkışının gecikmesinde suya dayanıklılık kaynaklı problemlerin etkili olduğunu dile getirdi.

Jawbone Up3 geçtiğimiz kasım ayında tanıtıldığı zaman şirket bilekliğin 10 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olacağını duyurmuştu. Ancak gerçekleşen testlerde suya dayanıklılıkla ilgili problemlerini aşamayan Up3, tıpkı selefleri gibi suya dayanıklılık özelliği olmadan piyasaya sürülecek. Bu durumun bileklik ile banyoya girilmesine engel olmayacağı belirtilirken; Jawbone Up3 siparişini iptal etmek isteyenlerin herhangi bir kısıtlama olmaksızın bu isteklerini gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER