Teknoloji

İstanbul’da açılacak Huawei Deneyim Mağazası P30 ile birlikte geliyor

huawei deneyim mağazası

Hafta içinde Huawei P30 serisinin tanıtımını Paris’te gerçekleştirilen Huawei, yeni amiral gemisi Android telefonlarını Türkiye’de satışa sunduğu zamanda İstanbul’daki deneyim mağazasını da açmayı planlıyor. Geçtiğimiz şubat ayında İzmir’de açılan Türkiye’nin ilk Huawei Deneyim Mağazası’nı takip edecek olan ikinci mağazanın açılacağı tarih netleşmiş oldu.

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan İstinye Park Alışveriş Merkezi, Çinli şirketin ülkemizdeki ikinci mağazasına ev sahipliği yapacak. Mağaza, 6 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 12’de açılacak. Huawei P30 Pro ve Huawei P30 modelleri İstinye Park Huawei Deneyim Mağazası’nda deneyimlenerek satın alınabilecek. Aynı imkan İzmir MaviBahçe Huawei Deneyim Mağazası’nda da sunulacak.

İzmir MaviBahçe’deki Huawei deneyim mağazası tüketicilere markanın akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, aksesuarlar ve giyilebilir cihazlar gibi tüm ürünlerini rahatlıkla deneyimleme olanağı sunmaya başlamıştı. Tüketiciler mağazada akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra akıllı saatleri, bileklikleri, cep telefonu aksesuarlarını, bluetooth hoparlörleri ve daha birçok Huawei ürününü deneyimleyebiliyorlar. İstinye Park’ta açılacak deneyim mağazası ile aynı imkan İstanbullular’a da sunulacak.

Huawei, İzmir’deki mağazasını açtıktan sonra yaptığı bir açıklamada, 9 Şubat Cumartesi günü halka açılan Huawei deneyim mağazasının, ilk hafta sonunda 3000 kişi tarafından ziyaret edildiğini kaydetmişti. Bu iki günlük süreçte deneyim mağazasında satılan tüm Huawei ürünlerinden 1 milyon TL?nin üzerinde ciro elde edilmişti.

Huawei P30 Pro ve P30 Türkiye fiyatları belli oldu

Huawei P30 Pro, Türkiye’de 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ve 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi olmak üzere iki versiyon olarak tüketiciyle buluşuyor.

P30 Pro; 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatör kanallarının yanı sıra perakende ve online satış noktalarında 6 bin 999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile teknoloji hayranlarının beğenisine sunuluyor.

P30 Pro’nun 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip versiyonu ise perakende ve online satış noktalarında 7 bin 999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile satışta olacak.

P30; 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatör kanallarının yanı sıra perakende ve online satış noktalarında 5 bin 699 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile mağazalarda yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER